2821
2789
عنوان

سکته مغزی

3523 بازدید | 13 پست

سلام دوستان از علایم سکته مغزی چیه و قبل از سکته مغزی چه علایمی در فرد مشاهده میشه آیا بی حسی ی طرف بدن بخصوص پا از علایم سکته مغزی میباشد خواهشا اگه اطلاعاتی دارید در اختیارم بزارید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

علائم سکته‌ی مغزی من یکی دوتاشو یادمه، لمس شدن یه طرف دهان، نامفهوم صحبت کردن، بی حسی یه طرف بدن. چند وقت پیش یه بروشور در این مورد خوندم ایناشو یادمه اگه اشتباه نکرده باشم

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
گوگل کن!

گوگل زدم ولی میخوام از تجربه های بقیه دوستان هم استفاده کنم چون که یکی از دوستام پدرشون سکته مغزی کرده بود میگقت پدرم قبل سکته میگفت ی طرف بدنم بخصوص پا بی حس هست

شنیدم که میبینید کسی داره سکته میکنه با تیغ  روی انگشتاش برش های کوچیک بزنید و روی نرمی گوشش تا فشار خون کم بشه چون فشار خون رگهارو پاره میکنه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

خونه ی مامانم بودیم همگی اخر شب بود داشتیم حرف میزدیم یهو دیدم مامانم داره پا میشه هی گیج میزنه بعد دهنش کج شد ینی با چه سرعتی بردیمش بیمارستان، بعد موقع بود خداروشکر سکته رو رد کرده بوده، دکتر گفت به موقع اوردین همیشه هواسم بهش هست ازون به بعد بیشترم شده 

رزمی کار 💪مربی و داور
خونه ی مامانم بودیم همگی اخر شب بود داشتیم حرف میزدیم یهو دیدم مامانم داره پا میشه هی گیج میزنه بعد ...

سرگیجه رو مامان منم داره الانم میگه پاهام بی حس میشه پای راستشون

یه سمت بدنت تقریبا درد میکنه بعدبیحس میشه و حالت تهوع خیلی داره و سرگیجه.اینا علایم مامانم بود 

سرگیجه چطور بود موقع خوابیدن سرگیجه داشتن یا موقع بلند شدن 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز