2777
2789
عنوان

یخچال ساید

148 بازدید | 19 پست

سلام دوستان، وقتتون بخیر، میخوام یخچال ساید بخرم، لطف میکنید راهنمایی کنید چه برندی بهتره و برندی که استفاده می‌کنید چه مزایاو معایبی داره،  ممنونم از راهنماییتون

من دوو استفاده میکنم راضیم. 90 فوت هست اگر اشتباه نکنم. ایرادی توش نمیبینم. 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سامسونگ دارم خوبه. تاحالا به مشکل نخوردم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من دوو استفاده میکنم راضیم. 90 فوت هست اگر اشتباه نکنم. ایرادی توش نمیبینم. 

اشتباه میکنی. یخچالای خونگی معمولا بین ۲۸ فوت تا ۳۲ فوت استاندارده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من راستش با اینکه خودم ساید دارم و برندشم خوبه ولی با خریدش مخالفم.

بنظرم خرید اینطور یخچالها مال زمانی بود که مواد غذایی در دسترس نبود تو بعضی فصلها و مادرهای ما انبار میکردن.

الان که میشه هر چیزی رو تازه به تازه بدست آورد اگر دست من بود یه یخچال فریزر میخریدم که تو کابینت جا بشه و به اندازه مصرف روزانه خرید میکردم میذاشتم توش. اگه مهمون داشتم روز قبلش خرید میکردم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
اشتباه میکنی. یخچالای خونگی معمولا بین ۲۸ فوت تا ۳۲ فوت استاندارده

نمیدونم. فک کنم این یخچال هتلیا 9 فوته با 90 فوت اشتباه گرفتم 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 
ممنونم از نظرتون،اتفاقا خالمم دوو داره راضیه

مادر شوهرمم دوو داره. راضین

خالمم دوو داره منتها اون ساید نیست

من راستش با اینکه خودم ساید دارم و برندشم خوبه ولی با خریدش مخالفم. بنظرم خرید اینطور یخچالها مال ز ...

شما مواد غذایی تازه تازه مصرف میکنی؟ 

خیلی دوست دارم این مدلی ولی خب نمیدونم چجوری میشه 

مثلا سبزی قورمه سبزی 

یا چیزایی که فصلشون نیست رو چیکار میکنی؟ 

شما مواد غذایی تازه تازه مصرف میکنی؟  خیلی دوست دارم این مدلی ولی خب نمیدونم چجوری میشه  ...

چه فصلی چیزی نیست. همه فصلهای سال سبزیجات هست.

حالا مثلا حوصله ندارید درجا سبزی قورمه بگیرید پاک کنید خورد کنید بپزید به اندازه دو وعده بخرید اینطوری برای وعده بعدی هم دارید ولی در کل زیاد زیاد نخرید.

به اندازه حداکثر یه وعده بیشتر خرید کنید. نرید 10 کیلو بخرید که نیاز به فریزر بزرگ داشته باشید. بعد از مدتی اصلا خاصیت مواد هم میره.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.