2789

با دفترچه بیمه و بیمارستان دولتی هزینه ای نداره فقط باید پول چاقو به جراح بدین که اونم توافقیه.اما از بیمارستان حقوقی اطلاعی ندارم.خواهر من نو بیمارستان دولتی یک و نیم سال پیش عمل کردن فقط دو تومن به پزشک جراح دادن

هیچ کار خدا بی حکمت نیست....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم سخت نیست نگرا نباشین خواهر منم عمل کردن برداشتن الان فقط داروی کم کاری میخوره

ببخشی عزیزم اگ تونستی این سوالا رو برام جواب بدی بعد عمل چقدر بستریه وقتی اومد خونه چند روز اول باید سوپ بخوره یا هر چیزی میشه به سوال دیگم خواهرت کی عمل کرد هزینش چقدره بود ببخشی زیاد سوال پرسیدم

ببخشی عزیزم اگ تونستی این سوالا رو برام جواب بدی بعد عمل چقدر بستریه وقتی اومد خونه چند روز اول باید ...

بعد عمل سه روز تو بیمارستان بستری بود .خونه هم فکر کنم تا بخیه هاشو بردارن سوپ اینا میخورد  چون متاهل بود خونه خودش بود ما زیاد متوجه نشدیم.خواهرم یک و نیم سال پیش بخاطر ندول عمل کرد کل تیروییدشو برداشتن .اوایل صداش گرفته بود درد داشت بعدش خوب شد .الانم میگه وقتی از چیزی ناراحت میشم گلوم درد میکنه .یه مدت نمیتونست چیزای سفت بخوره.تو بیمارستان دولتی بود فقط دو ملیون پول چاقو به دکتر دادن اونم از قبل با دکتر توافق کرده بودن .فقط اینکه بعد عمل باید داروهاشو سر موقع بخوره چون رو اعصابش تاثیر میزاره

بعد عمل سه روز تو بیمارستان بستری بود .خونه هم فکر کنم تا بخیه هاشو بردارن سوپ اینا میخورد  چون ...

خیلی ممنون عزیز ایشالا شوهر منم مثل خواهر شما مشکل خاصی براش پیش نیاد زحمت افتادی🌺🌺

خیلی ممنون عزیز ایشالا شوهر منم مثل خواهر شما مشکل خاصی براش پیش نیاد زحمت افتادی🌺🌺

خواهش میکنم عزیزم.ان شالله خدا به همه سلامتی بده به همسر شمام