zizinazgol73 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 166 عنوان ساک نامنظم 478 بازدید | 11 پست سلام دوستان من لکه بینی زیاد داشتم رفتم پیش دکتر سونو نوشت اولین روز آهرین پریودیم ۱۵ خرداد بود و من دیروز سونو دادم نوشته ساک حاملگی نامنظم روئت شد پل جنینی دیده نشد امکان سقط چ قدر؟؟؟دکتر کف برای دیده شدن جنین زوده ولی چون زده ساک نامنظم داری سقط میکنی ولی من لکه بینی هام بند اومده کسی بوده این شکلی باشه تو رو خدا یکی جواب بده 1401/04/26 | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizinazgol73 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 166 الان ۶ هفته هستم ولی توی سونو زده ۵ هفته و یک روز پریودی هام منظم بوده
shaparii عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 3984 من قلبشم تشکیل شده بود رفتم گفت ساکش نامنظمه فرداش افتادم رو لکه بینی و سقط شدنمیخام بترسونمت ولی ماله من با وجود جنین و قلب سقط شد هشت هفته بودم
zizinazgol73 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 166 من قلبشم تشکیل شده بود رفتم گفت ساکش نامنظمه فرداش افتادم رو لکه بینی و سقط شد نمیخام بترسون ... مرسی ک جواب دادید اصلا امکانش نیس ساک نامنظم منظم بشه؟؟لکه بینی هام خیلی کم شده من بچه کوچیک دارم این بارداری ناخواسته بود دکتر گف ممکنه اسپرم ناقص رسیده باشه ب تخمک این مدلی شدی الان از خدامه بیفته چون ک میگم نکنه اسپرم ناقص باعث نقص جنین بشه
zizinazgol73 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 166 من قلبشم تشکیل شده بود رفتم گفت ساکش نامنظمه فرداش افتادم رو لکه بینی و سقط شد نمیخام بترسون ... چ قد طول کشید از لکه بینی تا سقط عزیزم؟
shaparii عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 3984 چ قد طول کشید از لکه بینی تا سقط عزیزم؟ وقتی رفتم سونو قلب اصلن درد و لکه بینی نداشتمهمیجوریکه سونو میکرد گفت قلب تشکیل شده ولی ساک نامنظمهانقد اعصابم خورد شد که نفهمیدم چطوری رسیدم خونه شبش دلدرد شروع شد و بعد یکی دو ساعت خونریزی کردم دکترم رفتم شیاف داد ولی تاثیری نداشت
zizinazgol73 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 166 وقتی رفتم سونو قلب اصلن درد و لکه بینی نداشتم همیجوریکه سونو میکرد گفت قلب تشکیل شده ولی ساک نامنظم ... الهی بگردم نگران نباش ان شاالله مجدد ب راحتی باردار میشی و بارداری خوبی هم داری
shaparii عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 3984 مرسی ک جواب دادید اصلا امکانش نیس ساک نامنظم منظم بشه؟؟ لکه بینی هام خیلی کم شده من ب ... من قرص کلومفین و امپول زده بودم که باردار بشمشدم ولی متاسفانه نموندیه شب تا ظهر طول کشید که افتاد
shaparii عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 3984 الهی بگردم نگران نباش ان شاالله مجدد ب راحتی باردار میشی و بارداری خوبی هم داری الان باردارم عزیرم بیست هفتمه گلم ممنونم
shaparii عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 3984 مرسی ک جواب دادید اصلا امکانش نیس ساک نامنظم منظم بشه؟؟ لکه بینی هام خیلی کم شده من ب ... اگه جنین مشکل داشته باشه شک نکن رحم پسش میزنه و میوفته
zizinazgol73 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 166 الان باردارم عزیرم بیست هفتمه گلم ممنونم ای جان دلم چ عالی خدارو شکر