2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکارکنم😔😔

255 بازدید | 13 پست

خانوما دوسه روز دیگه عقدمه، نامزدم همش تو فکره بخاطر شرایط مالی، خیلی تو خودشه امروزم رفتیم بیرون کلا از بس تو فکر بود ک چیزی نمونده بود بزنیم ب ماشین جلویی، ازشم پرسیدم میگه همش تو فکر اینم پول کم بیارم واسه مراسم بعدا فامیلا طعنه بزنن و... خیلی تو خودشه چیکارکنم بهتر بشه😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش سخت نمیگیرم خیلی، ولی همه چی گرون شده اینم وضع مالیش انچنان نیست واسه همون همش ذهنش مشغوله😑😑

اره دیگه عزیزم حق داره شرایط سخته، سعی کن باحرفات ارومش کنی و بهش امیدو دلداری بدی، بگو خدا بزرگه خدا نمیزاره ابرو هیچکس بره

واقعا هم همینجوره

اره دیگه عزیزم حق داره شرایط سخته، سعی کن باحرفات ارومش کنی و بهش امیدو دلداری بدی، بگو خدا بزرگه خد ...

خانواده ی منم یجورین ک اگه مثلا یدونه النگورم جابندازه نخره همش طعنه میزنن سرکوفت میزنن، اصلا درک ندارن،منم دلم واسه نامزدم میسوزه ب هر دری میزنه کم نزاره واسم ولی خب ب قول خودش جیبش  یاری نمیکنه😔😔

خانواده ی منم یجورین ک اگه مثلا یدونه النگورم جابندازه نخره همش طعنه میزنن سرکوفت میزنن، اصلا درک ند ...

شرایط سخته

البته خانوادت خوبکاری میکنن که بهش سخت میگیرن

منم قبل عقد ایقد دلم برا شوهرم میسوخت حتی دستش خالی بود نزاشتم حلقه طلا بخره بدل گرفت!

عقد کردیم خرش از پل گذشت ایقد بدجنس شد ایقد بی ارزشم کزد

بزار برات سختی بکشه قدرتو بدونه 

شرایط سخته البته خانوادت خوبکاری میکنن که بهش سخت میگیرن منم قبل عقد ایقد دلم برا شوهرم میسوخت حتی ...

منم خیلی دل رحمم و دل نازک، ینی ظهر انقد گریه کردم 

ولی خب از اینطرفم خانوادم درک نمیکنن، نامزدمم زیاد وضع مالیش تعریفی نیست

من موندم و کلی غصه

برا خرید طلا خودتون بدید چندتاشو طلا روس بگیر‌ نصفه میافته......مهم ترین  شخص زندگیت همسرته نزار به خاطر حرف دیگران تحت فشار قرار‌ بگیره و اذیت بشه 

منم نصف طلاهایی که نامردم خواست برام بخره رو گفتم نمیخوام باهاش سکه خرید که بتونیم خونه بگیریم خونه واجب تر از پز  دادن به مردم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed