2777
2789

نه بابا تو خونه اصلا مگه ترک به همین راحتیه

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا تو خونه اصلا مگه ترک به همین راحتیه

هیچ راهی نیست؟راستش من متاهلم و الان خونه پدر شوهرم زندگی میکنم،نزدیک دو سه ماهی هست مصرف میکنم،چون برادر شوهرم مصرف کنندست نمیدونم چرا واسم جالب شد که یبار تستش کنم الانم گرفتارش شدم نمیتونمم به کسی بگم ولی بلخره لو میرم

هیچ راهی نیست؟راستش من متاهلم و الان خونه پدر شوهرم زندگی میکنم،نزدیک دو سه ماهی هست مصرف میکنم،چون ...

هیچ راهی نیس بابای من مصرف کننده ی همین مواده چن ساله درگیرشه هزار بار بردیم کمپ کلاس های ترک اعتیاد نکرد که نکرد مگه واقعا بخوای اداره قوی داشته باشی و گرنه تا اخر عمرت درگیره همین مواد لعنتی هستی عین چی بدبختت میکنه از قیافه همه چی میندازتت جوری که هیشکی ادم حسابت نمی کنه تادیر نشده ی فکری به حال خودت کن

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

تو خونه میشه با پایین اوردن دز مصرف بالاخره به صفر رسوند ، برای درد و اینا هم برید دکتر بهتون یه سری قرص میده که بتونید دردش رو تحمل کنید ، فقط حواستون باشه مخدر بهتون نده مثله متادون

اما مشکله مواد بعده ترک هست ، چون شما تجربش کردین ، و اگه بعده ترک یه سری  چیزارو رعایت نکنید به خاطر خلاای که تو وجودتون ایجاد میشه ممکنه بازم برید سراغش 

درست مثله گشنه ای که نیاز به غذا داره 

اگه بلد نباشید ذهنتونو کنترل کنید ، اگه اون برادرشوهرتون باز تو اون‌خونه‌مواد‌مصرف کنه و ... شما ممکنه باز گرفتار بشید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
ولی واقعا من باورم‌نمیشه خیلی پشم ریزونه سوالت و کلا مشکلت

واسه خودمم عجیبه اینکه چرا اینکارو کردم،مشکلات زندگیم یکی دو تا نیست ک،حس کردم اگه اینکارو کنم میتونم یکم فکرمو آزاد کنم به چیزی فک کنم،واسه همین هروقت میرم سر وسایلای برادر شوهرم استفاده میکنم ازش،ولی هر دقیقه نسخش میشم و مدام باید برم دستشویی که لو نرم ولی همه مشکوک شدن

تو خونه میشه با پایین اوردن دز مصرف بالاخره به صفر رسوند ، برای درد و اینا هم برید دکتر بهتون یه سری ...

کاملا جلوی چشمم هر بار مصرف میکنه و منم نسخش میشم،یجوری خمار میشم ک انگار صدساله مصرف کننده ام،متادون رو بهم پیشنهاد داده بودن قبلا

هیچ راهی نیس بابای من مصرف کننده ی همین مواده چن ساله درگیرشه هزار بار بردیم کمپ کلاس های ترک اعتیاد ...

ولی من تازه اولاشم میتونم بزار کنار بنظرتون؟میترسم شوهرم بفهمه پ،اگه بفهمه وسط خونه چالم میکنه،الان چن باری ازم پرسیده چرا بوی بد میدی منم داداششو بهونه کردم گفتم پیش اون نشستم بوش گرفته ب لباسم

کاملا جلوی چشمم هر بار مصرف میکنه و منم نسخش میشم،یجوری خمار میشم ک انگار صدساله مصرف کننده ام،متادو ...

نه متادون ترک باهاش حساسه اکثرا گرفتارش شدن  ، چون نگهدارندگیش بالاست ، خیلی سخت تر از هروئین میشه ترکش کرد 

تا زمانی اون جلوتون مصرف میکنه ترک کردن سخته

بعده ترک باید فرد از هر مکان ، فرد و ...... که اونو یاد مواد میندازه دوری کنه ، چه برسه جلوش یکی بشینه مصرف کنه 

نمیتونید از اون خونه برید ؟؟؟

ولی من تازه اولاشم میتونم بزار کنار بنظرتون؟میترسم شوهرم بفهمه پ،اگه بفهمه وسط خونه چالم میکنه،الان ...

میتونی بزاری اگه واقعا بخوای قول بدی سمتش نری تو که میترسی شوهرت بفهمه و برات مهمه چرا سمتش میری من نمی فهمم این مواد کوفتی چه لذتی داره که همرو درگیر و بدبخت میکنه نکش دیگه نرو سمتش این همه معتاد کارتون خواب نگاه کن به چه روزی افتادن بترس اوناهم اولش میخواستن ی تست کنن تفریحی بکشن

ولی من تازه اولاشم میتونم بزار کنار بنظرتون؟میترسم شوهرم بفهمه پ،اگه بفهمه وسط خونه چالم میکنه،الان ...

معلومه میتونید

چون اول راه هستین هنوز بدنتون خیلی درگیرش نیست 

اما اگه اختلال پیچیده و طولانی تو دستگاه دوپامین ساز مغزتون ایجاد بشه ، اونوقت حتی اگه ترک هم کنید بدنتون به حالت نرمال برنمیگرده 

اما الان بزارید کنار میشید مثله یه ادم سالم 

نه متادون ترک باهاش حساسه اکثرا گرفتارش شدن  ، چون نگهدارندگیش بالاست ، خیلی سخت تر از هروئین م ...

نه خداییش پولی نداریم که بریم از اینجا

از طرفی نمیتونم خماریشو تحمل کنم انگار که استخونات دارن از هم جدا میشن