2777
2789
عنوان

ترول های نی نی سایتی

803 بازدید | 9 پست
اگه دوست داشتین می تونین مطلب زیر رو بخونین تا با ترول ها بیشتر آشنا بشین

http://narenji.ir/3098

متاسفانه در نی نی سایت از این ترول ها خیلی زیاد شده
افرادی که دانما با دیگران مخالفت می کنن و انتقادهای تند و منفی ارائه می دن
بحث کردن باهاشون بی فایده است و فقط اعصابتون رو خورد می کنه چون در نهایت فقط حرف خودشون رو تکرار می کنن
البته من فکر می کنم این افراد به نهادی (که نمی تونم بگم چه نهادی) وابسته هستن که از ارتباط مردم توی تالارهای گفت و گو ترس دارن و می خوان از این نوع روابط دوستانه جلوگیری کنن
برای همین می خوان بین مردم تفرقه ایجاد کنن
وقتی ببینین در جواب تاپیکتون عکس العمل های بدی نشون داده میشه مطمئنا از حرف زدن می ترسین و دیگه به این کار ادامه نمی دین و این نتیجه کار ترول هاست
بیاین با ترول ها مقابله کنیم و بهشون اجازه ندیم با مخالفت هاشون مارو از این ارتباط دور کنن
خواهش می کنم با هم دوست باشیم و در جواب دیگران خوشبینانه و با همدلی نظر بدیم.
شادی جون حرف شما در بعضی مواقع درسته ولی عمومیت نداره ...........بعضی از دوستان ممکنه حرف شما را بد برداشت کنن من در ادامه ی حرف شما میگم که این به معنی همیشه تایید شدن نیست .......گاهی اوقات لازمه که مخالفت کرد .....اما درست و منطقی و بدون بی احترامی
بهرحال مرسی از اطلاع رسانیت
ترول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لایک ملیح
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما جالب هم بود شادی.......
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
بله قبول دارم همیشه که نباید با همه چیز موافق بود ولی کاری که ترول ها می کنن تخریب شخصیته
اونا نمی تونن یه بحث منطقی بکنن
فقط حرف خودشون رو تکرار می کنن، این کلا یه رفتار اجتماعی درست نیست
بحث باید در فضای دوستانه صورت بگیره
نقد کردن خوبه ولی نقدی که سازنده و مفید باشه نه نقدی که باعث بشه طرف مقابل احساس حماقت کنه
تو هر بحثی میتونه نظرات مثبت یا منفی مطرح بشه! این طبیعیه که افراد دیدگاه های متفاوتی داشته باشن! که گاهی تبدیل به دلخوری و بحث هم میشه!
چه نهاد بیکاری هست که بیاد دوستی های مامانای نی نی سایتو به هم بزنه؟
مثلا تو ماجرای مامان انار و ...؟
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2
نه اتفاقا ملیح جان برای من خیلی پیش اومده توی خیلی از تاپیک ها توهین و تحقیر دیدم و دلم برای صاحب تاپیک سوخته و سعی کردم ازش طرفداری کنم
البته بعید نیست که توی همین تاپیک از همین ترول ها بیان و نظرات بد بدن
توی خیلی از سایت ها این اتفاق افتاده مثل ایرانیان ساکن انگلستان
بالاخره یه چیزی بوده که سایت نارنجی هم در موردش نوشته
خیلی نهاد ها هست که به نظر ما دلیلی برای وجود داشتنشون نیست ولی هستن و دارن فرهنگ سازی غلط می کنن
ما باید با هم دوست باشیم
در هر جای دنیا که هستیم باید با هم همدل و مهربون باشیم و به هم توهین نکنیم
موافقت و مخالفت هست ولی راه های بیانش خیلی مهمه