2777
2789
عنوان

مهمان لُر+عكس

917 بازدید | 77 پست

سلام خانوما من امشب مهمان دارم ك از خرم آباد ميان خونمون غروب ميرسن و احتمالا سه روز اينجاان حالا ايده ميخوام 

لطفاااااا هرچي بلدين بگين از غذا هاي مختلف دسر و غيره عكسي ام اگ دارين از غذا يا دسر بزارين خودمم چنتا عكس دارم ميزارم 

أولن ك بايد خونه رو تميز كنم يكم بهم ريختس تا شام 

شبم تدارك كوبيده ديدم ك خودم درست كنم برنج سفيد درست كنم تو بشقاباي روحي تك نفره سنتي بريزم دو سيخ كباب با ي تكه گوجه و ليمو فلفل كباب شده ي تيكه ته چين و ي مقدار سيبزميني سرخ شده بريزم كنارش و ي قاشق برنج زغفروني بريزم رو برنج سفيدم 

غذام تكميل ميشه اماااا چون تو ظرفاي تك نفره ميكشم سفرم خيلي خالي ميمونه 

ايده بدينننن از ژله سالاد چي بزارم ك ب كوبيده بياد 

سبزي سالاد شيرازي نوشابه دوغ ماست خيار زيتون  شربت چي اخه كودومشون بهتره و قشنگ تره ??????🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

فرداام ميخوايم ببريمشون بيرون فضاي باز 

احتمالا ببريم سراب كرتيل ي جاي ديدني تو ونايي شهرستان بروجرده تدارك اونجاام بايد اماده كنم شب 

هشت نفر هم هستن

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋

دسر كاستر با موز و گردو 

و پيراشكي خونگي

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب میگفتی مهمون دارم لازم نبود نژادشو بگی🤔🤔

عزيزم گفتم شايد ي غذاي محلي  دسر خاصي ميان وعده اي چيزي ك ب اين طايفه مربوط باشه بهم معرفي كنين