2777
2789
عنوان

طلاق

581 بازدید | 25 پست

سلام من تازه اومدم نی نی سایت جایی ندارم ک بتونم حرف بزنم با کسی ، میشه نظراتتونو بهم بگید 

من با یه اقا ک فاصله سنیمون 13ساله تو شرکتی ک کار میکردم اشنا شدیم و بعد عقد کردیم از همون اول با خانوادم جنگ داشتم بخاطرش، خیلی حمایتش کردم از هرلحاظ عروس نگرفتیم اومدم هرچی پول داشتم دادم خونه گرفتیم اونم یه بخشی از جهیزیه رو گرفت بعد ازدواج ک یکساله الان چند دفعه کتکم زد هر روز تحقیرم میکنه میگه بی عرضه ام کار بلد نیستم ، این درحالی ک من کارمندم حقوقمم خوبه کارای خونه رو هم کامل انچجام میدم . شرکت داره بیشتر کارای شرکتشم من انجام میدم همیشه حمایتش کردم کمکش کردم ولی اون تو شرایط سختم همیشه فقط دادوبیداد کرده سرم و گفته بی عرضه ام . یه وقتایی یهو مهربون میشه قربون صدقه میره مثل اوایل . بدترین موضوعم اینکه همش خانوادمو تحقیر میکنه توهین میکنه بهشون میگه مامانت و خواهرت بد کارن بابت بی عرضس میره گوه مردمو میخوره پول میاره اخه بابای من کارگر. الان دو هفته یه بار تنهایی میرم خونه مامانم اینا ولی جدیدن اونم میگه زیاده میرم میام دو سه روز دعواس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر مشکل مالی ندارید حتما برید مشاوره

قبلن رفتیم مشاوره ولی حتا اونجاهم اجازه نمیده حرف بزنم همه چیزو با زرنگی به نفع خودش میکنه . چون دکترا از خارج داره همه فکر میکنن خیلی ادم با فرهنگی 

تو یه سال به خانوادت توهین میکنه وای به حال ده سال اینده اونم به دوشخص مقدس،پدرومادر جداشو تا بچه ...

اخه مامان بابای من واقعن ادمای خوبین 

هیچوقت یادم نمیره یه بار کتکم زد رفتم خونه بابام، بابام منو دید سرشو کوبید به اهن سرش شکست انقد گریه کرد که چرا منو زده

ادمای خیلی خوبین خیلی کمکش کردن ولی اصلن خوبی نمیفهمه

دوستای عزیزی ک میاین میگین چ راحت پیشنهاد طلاق میدین 

من هیچوقت این پیشنهاد و ندادم ولی این شرایط خیلی بد و وحشتناکه چرا باید تحمل کرد 

اسی راضی نیس بچه هم نداره استقلال مالی هم داره 

چرا بمونه و خودشو تخقیر کنه

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙