2777
2789
عنوان

بعد از زایمان

107 بازدید | 11 پست

کیا بعد از زایمان تونستن سریع شکمشون را تخت کنن. چکار کردین؟ بعضی میگن از بیمارستان اومدن شکمشون را بستن کسی اینکار را کرده؟ شدنیه؟ با چی ببندیم؟ تو گرما سخت نیست. بچم اوایل مرداد به دنیا میاد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به من دکترم گفت از همون روز شکم بند بخرم ببندم گرفتم ولی نتونستم نگهش دارم اذیت میشدم 

شکم بند که تو گرما با خونریزی و اینا شدنی نیست. منم گرفتم برای بعد از خونریزی. ولی قبلش چی؟

من اصلا نبستم شکمم تخته دو تا زایمان کردم.

من قبل از زایمان اولم اصلا شکم نداشتم اصلا هرجام چاق میشد شکمم تخت بود.بعد از زایمان اولم یکم شکمم شل شد البته واقعا فرصت ورزش اینا نداشتم. ولی شوهرم به شدت از شکم بدش میاد نگرانم شکمم بدتر بشه

من قبل از زایمان اولم اصلا شکم نداشتم اصلا هرجام چاق میشد شکمم تخت بود.بعد از زایمان اولم یکم شکمم ش ...

نمیشه اگه شکم نداشتی .ولی اگه حساسی شکم بند ببند ار روز دوم یکم بهتر شدی زایمانتون طبیعی یا سز

من نمیدونم پوستم خیلی خوب بود یا دکترم خیلی عالی بود اما به هیچ وجه اصلا چیزی نموند ک بخوام اذیت بشم ب خاطرش دکتر میرعنایت خیلی خوب بود برای زایمان به همه توصیه میکنم