2777
2789
عنوان

زنگ بزنم بهش؟

91 بازدید | 10 پست

خانما دوست پسرم (قصدازدواج داریم خانواده ها درجریانن)دیشب حالش خیلی بد بود تا صبح نخوابیده بود الان پیام میدم دو تیک میخوره ولی سین نمیزنه زنگ بزنم بهش ؟میترسم خواب باشه بعد بیدارش کنم دلمم نمیاد 

نزنمم میگه مهم نیستم برات

پیام بده بگو خوابی یا بیدار 

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه دوستیی که خانواده ها در جریان نامزدی نمیشه؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
دادم جواب نمیده

به خطش بده پیامک منظورمه اگه جواب نمیده خوابه خودش بیدلر بشه میبینه زنگ زدی بگو میخوام زنگ بزنم میترسم خواب باشی 

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
نه بزار یه ساعت دیگه حداقل یکم بخوابه  اگه با مامانش اوکی هستی زنگ بزن بهشون

یه جورایی با مادرشون بحث کردن ولی تقصیر دوست پسرم بوده😑 نمیدونم چه رفتاری باید داشته باشم 

مادرشون یه شهر دیگست

به خطش بده پیامک منظورمه اگه جواب نمیده خوابه خودش بیدلر بشه میبینه زنگ زدی بگو میخوام زنگ بزنم میتر ...

نتش روشنه تو وات پیام میدم 

به خطشم پیام میدم الان 

قبلنا زنگ نزدم گفتم میترسیدم خواب باشی گفت نترس با زنگ زدن به من و اینا 

الان میخوام زنگ بزنم