2821
2789
عنوان

سیسمونی

145 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من انشالله بچم آذر به دنیا میاد..میشه راهنمایی کنید برا سیسمونی هر سایزی چند دست لباس بگیرم؟بعد بادی بگیرم یا سرهمی یا...؟من هیچی بلد نیستم راهنماییم‌کنید

ب سلامتی زایمان کنی🌹

بنظر من اول نمیخواد زیاد بگیری همون درحد نوزادی 

جون جُسه هر بچه متفاوته انشاالله به دنیا که بیاد کلی لباسای اندازه و قشنگ میگیری

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

مبارک باشه ایشالا ب سلامتی فندق ت ب دنیا بیاد،یعنی میشه منم ی روز برم خرید وسیله واسه نی نی😔حس و حال الانت خیلی شیرینه قدر تک تک لحظاتت و بدون❤️

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه ایشالا ب سلامتی فندق ت ب دنیا بیاد،یعنی میشه منم ی روز برم خرید وسیله واسه نی نی😔حس و حا ...

انشاالله ب زودی 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
مبارک باشه ایشالا ب سلامتی فندق ت ب دنیا بیاد،یعنی میشه منم ی روز برم خرید وسیله واسه نی نی😔حس و حا ...

اره عزیزم چرا نشه!! انشالله هرچی به صلاح هست خدا برات رقم بزنه..هیچ وقت از خدا ناامید نشو اون خیلی بزرگه

چون زمستون به دنیا میاد باید یه بادی بگیری برای زیر یه استین بلند برای رو بادی و ترجیحا استین حلقه بگیر استین کوتاهم میتونی بگیری برای هر سایز حداقل سه دست نیازته سعی کن هر سایز و از یه مدل بگیری که بتونی اگر نم داد شلواراشو جابجا کنی

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

ما سایز صفر دو تا گرفتیم و سایز یکم دوتا یه دونه سایز سه گرفتیم زیاد نگیر باید ببینی بچه سرعت رشدش چطوره چون ممکنه اصن بعضی لباسارو ی بارم تنش نکنی بچه رشدش سریعه. نگران نباش خودشون راهنماییت میکنن عزیزم

ایشالله سالم بدنیا بیاد😍

حس شیشمی پیدا کردین ب من معرفی کنید لطفا 

وای بسلامتی عزیزم.منم یا آخر آبان یا اول آذر بچم بدنیا میاد .من ک خودم چیزی نخریدم فقط کمد سفارش دادم بقیشو بابام اینا گفتن خودمون می‌خریم ب سلیقه خودشون الان خریدن ولی هنوز کمد نیومده ک وسایلو بیارن.من انقدررر ذوق دیدنشونو دارم.انشالله ک پسندم میشه.هرچیزی هم ک کم بود خودم بخرم ولی هیچییی بلد نیستم بخرم.حتی بچه داری هم بلد نیستم ی مای بی بی بلد نیستم ببندم😂😱نمیدونم چیکار کنم آخه کسی هم نیست ک موقع زایمان بیاد به خاطرم بمونه پیشم