2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم قرص سوماتریپتان یا میگراستاپ ۵۰ بخور.سریع خوب میشی. خوردن مداوم این قرص هم تعداد حملات رو بیشتر میکنه. حتما برو دکتر مغز و اعصاب یه سری دارو بهت میده، جهت پیشگیری از میگرن. 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
عزیزم قرص سوماتریپتان یا میگراستاپ ۵۰ بخور.سریع خوب میشی. خوردن مداوم این قرص هم تعداد حملات رو بیشت ...

باورت میشه یه مدت دارو نخوردم انقدر حملات کم شده بود چند ماه پیش باز شروع کردم تعداد حملات رفت بالا

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
دیشب بستم خوابیدم گفتم بهتر میشه صبح بیدار شدم بدتر شد

نوشابه بخور کافیین بره بالا ارومتر میشی 

البته من میگرن چشمی دارم‌. ایه نور میخونم برا چشمم .شما هم برا خودت چندتا سوره بخون اروم‌شی . صوره نصر و ان یکاد 

نوشابه بخور کافیین بره بالا ارومتر میشی  البته من میگرن چشمی دارم‌. ایه نور میخونم برا چشمم .ش ...

من صورتم کلا درد میکنه اصلا نمیتونم به چیزی نگاه کنم

باورت میشه یه مدت دارو نخوردم انقدر حملات کم شده بود چند ماه پیش باز شروع کردم تعداد حملات رفت بالا

منم همینطورم. مسکن و دارو حملات رو بیشتر میکنه. من میگرنم خیلی قدیمی و کهنه شده و بخاطر اینکه بچه کوچیک دارم نمیتونم میگراستاپ نخورم، اگه مسکن نخورم دقیق سه چهار روز سردرد وحشتناکی میگیرم و فلج میشم 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
منم همینطورم. مسکن و دارو حملات رو بیشتر میکنه. من میگرنم خیلی قدیمی و کهنه شده و بخاطر اینکه بچه کو ...

خدا نکنه عزیزم منم همینم