2777
2789
عنوان

درد این پسر چیه

226 بازدید | 13 پست

پسری ک تو دوروز باهاش فقط سلام خوبی بچتی

اونم وقتی ک همکارین ومیخواین ازدواج کنین

اونم وقتی ک اخرین مکالمتون خیلی خوب بوده

من نمیخوام بگم سلام خوبی ،میخوام وقت بذاره حرف بزنیم ی سری حرفا اگه نزنی یادت میره یا دیگه ارزش نداره بعدا صحبتشوکنی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اگه مستقیم بگمش سردترمیشم بهش میگم چرا خودشوقت نمیذاره پس

نمیخوام خودم پیام بدمش چون حس میکنم داره تکرار میشه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید درونگراست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

تو کم کم شروع کن اونم یادمیگیره

چ شروعی اخه،نمیشه ک همش من پیام بدم یازنگ بزنم،قبلا اوایل اینجور نبود

چ شروعی اخه،نمیشه ک همش من پیام بدم یازنگ بزنم،قبلا اوایل اینجور نبود

دیدن حضوری رو ترجیح میده ،ولی بازم ...

شاید درونگراست

ی حال واحوال سخت نیست

ی حال واحوال سخت نیست

کلا این ادما کم حرفن

من که حوصله م نمیکشه با این افراد همکلام‌بشم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ولش کن دور شو ازش فکر نمیکنم مشتاق باشه برای حرف زدن باهات عزیزم این آدما تنوع طلبن

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

دیگه براش تکراری شدی .ولش کن .با کسی ازدواج کن همیشه شوقتو داشتع باشه

چی بگم اخه دوشب پیش خوب بودیم،کلا پیش میاد یهو ساکت میشه ولی حسته شدم میخوام نرم سمتش اصلا

ولش کن دور شو ازش فکر نمیکنم مشتاق باشه برای حرف زدن باهات عزیزم این آدما تنوع طلبن

☹️میخوام دیگه پیامش ندم تا یاد بگیره مث ادم وقت بذاره

☹️میخوام دیگه پیامش ندم تا یاد بگیره مث ادم وقت بذاره

اره باید دقیقا همین کارو کنی خودت از خودت مراقبت کن

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بانوگندمی جان نمیخوای رها کنی؟؟

اون آقا به شما هییییچ کششی نداره.

تاکید میکنم،هیییییییچچچچچچ کششی!

رها کن زودتر قبل از اینکه رها بشی...

حقایق رو بسنج و به ندای عقلت گوش فراده.

شما توی صحنه هستی و غرق در اوهام و احساس و اما و اگر...

ولی مایی که از خارج شاهد داستان هستیم و کاملا منطق بر ماحاکمه، متوجهیم که اون اقا هیچ نیت قلبی و علاقه ی واقعی ای ندارن...

فکر نکن با بودن میتونی نظرش رو بگردونی.