2777
2789
عنوان

بیمارستانم...💔

268 بازدید | 28 پست

بچم داره توی تب میسوزه و از شدت سرفه خفه میشه و ناله میکنه...

دیگه نمیدونم چیکار کنم ، خیلس درمونده شدم خیلی...

لطفا براش دعا کنین بچم جونی نداره برا تحمل این چیزا😭

٣:٤٦ دقیقه ۲۶ تیر بماند به یادگار از این روزای سخت و نفس گیر💔

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من براش حمد شفا میخونم عزیزم انشالله خیلی زود خوب بشه به حق همین عید عزیزمون امام علی کمکتون کنه

ممنونم عزیزم

انشالله

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  
انشالله که همین الان بهترینه برای خودتون و فرزندتون پیش بیاد 

مرسی عزیزم

انشاالله خدا شفاش بده.  کروناست؟

نه میگن ویروسه جدیده حالا بار جواب آزمایش هاش فردا میاد

من براش ۵ تا حمد میخونم نگران نباش ویروسه خواهر زاده منم امروز اینجوری بود بردنش بیمارستان امپول زد دارو داد بهتر شد 

بخداا انقدرر پسرم بستری میشد با بدترین حالت ممکن

نگران نباش قوی باش بچه مریض میشه دیگه 

خوب میشه😘

غصه نخورگلم شمامادری درحقش دعاکن دکتروپرستارام که بالاسرشن چک میکنن پس به دلت غصه راه نده 

الهی که زودتر خوب شه 😭