2777
2789
عنوان

با حال بد دلم...

179 بازدید | 19 پست

براتون دعا میکنم الهی که خدا دوست داشتنی های زندگتونو همونجوری که هستن همیشه براتون نگه داره :) 🙃

در حقم دعا کنین امر کینن در حقتون دعا میکنم 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
میشه الان که دلت شکسته س برای دل پریشون منم دعا کنی؟ دعا کن به اون چیزی که میخوام برسم

اگه لایق باشم چشم حتما ان شاءالله که... 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه لایق باشم چشم حتما ان شاءالله که... 

دورت بگردم ایشاالله خدا هم به دل پاکت نگاه کنه و بهترینا رو سهمت کنه دل منم خیلی آشفته س و پر از استرسه ایشاالله خدا امید مو نا امید نکنه🥺

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
دورت بگردم ایشاالله خدا هم به دل پاکت نگاه کنه و بهترینا رو سهمت کنه دل منم خیلی آشفته س و پر از است ...

ممنون از دل مهربونتون 

با چشای پر اشکم و دل شکستم از عمق وجودم براتون دعا میکنم 

الهی که آمین بشه هر چی که میخواین 

منم از شما التماس دعا دارم 

ممنون از دل مهربونتون  با چشای پر اشکم و دل شکستم از عمق وجودم براتون دعا میکنم  الهی که ...

فدای اشکات عزیزم منم گلم انشاالله خدا صدبرابر دعا تو به خودت برگردنه دنیا ارزش غصه خوردن نداره فدات شم میدونم مشکل سخته منم الان استرس آینده دارم نمیدونم به اون چیز میرسم یا نه ولی چه میشه کرد نمیشه که شبانه روز براش عزا بگیرم سپردم دست تقدیر اگه خدا ببینه به سودمه بی شک کمکم میکنه برای رسیدن اگرم که نه هرچی دست و پا بزنم بدستش نمیارم پس اینو بدون هر اتفاقی افتاده حکمت خدا توشه بدون خدا اینو صلاح دیده از نظر ما سخته ولی از نظر خدا به نفع توعه

امیدوارم دل مهربونت اروم بشه و اشکی جز اشک شوق نریزی دیگه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
فدای اشکات عزیزم منم گلم انشاالله خدا صدبرابر دعا تو به خودت برگردنه دنیا ارزش غصه خوردن نداره فدات ...

ممنونم واقعا از ازتون 

بابت وقتی که بابت تایپ گذاشتین 

بابت حرفای آرامش بخشتون 

واقعا احتیاج داشتم ممنونم خیلی زیاد 

اجر قلب مهربونتون با خدا 

ممنونم واقعا از ازتون  بابت وقتی که بابت تایپ گذاشتین  بابت حرفای آرامش بخشتون  وا ...

قربونت برم عزیزم کوچک ترین کاریه که میتونستم برای خواهرم انجام بدم منم بشدت تو این موقعیت قرار گرفتم حال امشبو خیلی درک میکنم برای همین دوست داشتم باهات صحبت بکنم یکوچولو اروم بشی عزیزم فقط به بزرگی خدا فکر کن به غطمت خدا به این فکر کن خدا میتونه مشکلات و موانع بدتری سر راهمون قرار بده ولی با این مشکلات کوچیک داره امتحانمون میکنه پس توهم سر بلند بیرون بیا از این امتحان همین الان با اینکه دلت خیلی اذیته ولی کاری کن که خدا نمره ی قبولی این امتحان رو بهت بده همبن الان از ته دلت بگو خدایا به داده و نداده ت شکر که داده ت لطف و نداده ت حکمته... 

بازم برات آرزو میکنم دل قشنگت اروم بگیره سعی کن بخوابی میدونم نا ممکنه ولی سعی کن شاید شد... یکم به روحت هم فکر کن اون گناه داره اذیت میشه ولی جسمت در تلاطم باشه 

قربونت برم عزیزم کوچک ترین کاریه که میتونستم برای خواهرم انجام بدم منم بشدت تو این موقعیت قرار گرفتم ...

وقتی هنوز کسی مثه شما تو دنیا وجود داره دیگه هنوز قشنگی وجود داره و همین میشه انگیزه برا غصه نخوردن 

از ته دل ممنون بابت وجودتون 

همه ی حرفاتون متین منم جز خیر و صلاحی که برام میخواد چیزی نمیخوام 

به قولی

من ندارم حاجتی از هیچ کس 

با یکی کار من افتاده است و بس 

من نمیخواهم جز آنچه خواهد او 

حال من می‌داند و می‌بیند او :) 

وقتی هنوز کسی مثه شما تو دنیا وجود داره دیگه هنوز قشنگی وجود داره و همین میشه انگیزه برا غصه نخوردن& ...

دور سرت بگردم من خواهر خوبم من چیکاره باشم عزیزم شما تاج سر منی بهرحال یه خواهر ناراحت میشه وقتی بیینه خواهرش دلش اذیته منم خیلی ناراحت شدم دیدم اذیت هستید بهرحال زندگی هم عین یه معجونه در همه ی جاییش خوش طمع ترین مزه شه یه جایی ش بد طمع ترین مزه شو میچشی ولی تو بابت این معجون هزینه دادی و مجبوری تا ته شو بخوری و باید تمام مزه هاشو تحمل کنی... 

اره گلم امیدت به خدای بزرگ باشه که اون فقط میتونه بهترین چیز رو نصیب مون کنه ما عقل مون خیلی کوچیکه فقط چیزی کع دلمون دوست داره رو میبینیم ولی بذار هرچی که به صراحت اتفاق بیوفته و من امیدوارم اونی بشه که دلت دوست داره

چ شعر قشنگی هم بود حیف تو نیست اینقدر شعر های زیبا بلدی خودتو زجر بدی؟! حیف مروارید های قشنگت نیست الکی هدرشون بدی این مروارید هاتو نگه دار تو زندگیت کلی اتفاقای خوب قراره بیوفته که اونا باید این مروارید هارو برای شوق و شور خرج کنی نفسم

دور سرت بگردم من خواهر خوبم من چیکاره باشم عزیزم شما تاج سر منی بهرحال یه خواهر ناراحت میشه وقتی بیی ...

دیگه نمیدونم چی بگم 

آدم شرمنده میشه دیگه بخواد خوب نباشه

خیلی قشنگ حرف میزنین :) 

فقط میتونم بگم تا عمر دارم شما و حرفاتون و دل مهربونتونو که امشب کنارم بودین هیچ وقت فراموش نمیکنم 

هر زمان یادتون کنم حتما براتون دعا میکنم 

الهی مهربونیاتون همیشگی خواهر

دیگه نمیدونم چی بگم  آدم شرمنده میشه دیگه بخواد خوب نباشه خیلی قشنگ حرف میزنین :)  فقط ...

دشمنت شرمنده باشه الهی عزیزدلم اخه من چی گفتم نفسم من خودمم خیلی از این شبا داشتم و دارم و خواهم داشت میدونی چرا خواهم داشت؟ چون زندگی همیشه که خوشی نیست ممکنه یهو یه غم کوچیک و بزرگ بیاد تو زندگیمون ولی تک تک ش امتحان خداس میگه میخوام ببینم تو از این امتحان سر بلند بیرون میای یا جا میزنی؟

قربونت برم تحمل ت رو ببر بالا منو تو راه درازی رو درپیش داریم کلی چالش های تلخ و شیرین تو زندگی مون هست بابد راه مواجه باهاش رو بلد باشیم اخه مثلا من الان بخاطر مشکلم زانوی غم بغل بگیرم چی عوض میشه؟ هیچی فقط خودمو زجر دادم و پیر کردم همین...

پس سعی کن استوار باشی همیشه الانم یه یا علی بگو و پاشو دست و صورت قشنگ تو بشور دختر حیف اشکات واقعا که...

قربونت برم همین که دعام کنی برام یه دنیا ارزش داره خیلی محتاج دعای امثال شمام که دلشون جز پاکی هیچی نیست... حس میکنم وقتی شما جاحت منو از خدا بخواید خدا رو تونو زمین نمیندازه  

دشمنت شرمنده باشه الهی عزیزدلم اخه من چی گفتم نفسم من خودمم خیلی از این شبا داشتم و دارم و خواهم داش ...

گله هارابگذار!
ناله هارابس كن!
روزگارگوش ندارد كه تو هي شِكوه كني!
زندگي چشم ندارد كه ببيند اخم دلتنگِ تو را...
فرصتي نيست كه صرف گله وناله شود!
تابجنبيم تمام است تمام!!
مهرديدي كه به برهم زدن چشم گذشت....
ياهمين سال جديد!!
بازكم مانده به عيد!!
اين شتاب عمراست ...
من وتوباورمان نيست كه نيست!!
زندگي گاه به كام است و بس است؛
زندگي گاه به نام است و كم است؛
زندگي گاه به دام است و غم است؛
چه به كام و
چه به نام و
چه به دام...
زندگي معركه همت ماست...زندگي ميگذرد...
زندگي گاه به نان است و كفايت بكند؛
زندگي گاه به جان است و جفايت بكند‌؛
زندگي گاه به آن است و رهايت بكند؛
چه به نان
و چه به جان
و چه به آن...
زندگي صحنه بي تابي ماست...زندگي ميگذرد...
زندگي گاه به راز است و ملامت بدهد؛
زندگي گاه به ساز است و سلامت بدهد؛
زندگي گاه به ناز است و جهانت بدهد؛
چه به راز
و چه به ساز
و چه به ناز...
زندگي لحظه بيداري ماست...
زندگي ميگذرد...

فدای محبتاتون 

من کی باشم که دلم پاک باشه

به شرط لایق بودن هرگز تو دعا کردن براتون کم نمیذارم 

ان شاءالله که حاجت روا باشید 

بازم بابت آرامشاتون یه دنیا ممنون 

گله هارابگذار! ناله هارابس كن! روزگارگوش ندارد كه تو هي شِكوه كني! زندگي چشم ندارد كه ببيند اخم دلتن ...

به به چقدر خوشم اومد از این متن عالی بود عزیزم 🥺😍

مطمئنم که دلت پاکه اخه خدا هرکسی که خیلی خیلی براش عزیز باشه رو خیلی امتحان میکنه که در عوض اون دنیا بهترین چیز ها رو بخاطر تحملش بهش بده پس مطمئنم تو خدا نگاه خدا روته و عزیزی پیش خدای مهربون...

قربونت برم ایشاالله صد برابر دعایی که برای من میکنی پیش خودت بگرده...

هروقت دلت گرفت اینجا یه خواهری داری که خیلی براش عزیزی و میتونه باهات درد و دل کنه

دوستت دارم عزیزم😘

به به چقدر خوشم اومد از این متن عالی بود عزیزم 🥺😍 مطمئنم که دلت پاکه اخه خدا هرکسی که خیلی خیلی ب ...

فدای تک تک کلماتتون 

الانم سر نماز خیلی دعاتون میکنم... 

حتما مزاحمتون میشم از این به بعد دیگه اینقدر خوبین 

مگه میشه دوستون نداشت