2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟ مشورت و نظرتونو میخام 💖🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 24 پست
اره دقیقا همینجوریه و همینارم میگ ولی من میگم بابا درکم کن نمیشه همه میرن میگ تو همه نیستی و میگم می ...

ببین خاله و دایی و عمع اینا  برا ادم چیزی در نمیاد بچسب به شوهرت  به خدا 

زنگم زدن بگو شوهرم نمیزاره بیام 

بدون اجازه شوهرم  که کلا از نظر دین اسلام حرام است جایی رفتن 

ببین خاله و دایی و عمع اینا  برا ادم چیزی در نمیاد بچسب به شوهرت  به خدا  زنگم زدن ب ...

شوهرم نیست نامزدمه هنوز رسمی نشدیم ینی معرفی ب فامیلاام نشدن فقط میان خونمون میرن و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میدونم حالا نمیدونم چ بهونه ای بیارم چی بگم هوف لنت این پسرخالم تازه مهریه دادن زن اولش تموم شده ...

من کوچیکتر از اونم نصیحتت کنم. ولی  نرو  اگه بعد رفتن. میتونی با قهر و قیافه گرفتن و جواب تلفن ندادن شوهرت رو به رو بشی  چون اون داره حرف حق میزنه میگه  پسرخالت پول داره و نمیده میخواست بده داده بود  

من کوچیکتر از اونم نصیحتت کنم. ولی  نرو  اگه بعد رفتن. میتونی با قهر و قیافه گرفتن و جواب ...

اره حالا موندم چکاکنم نمیدوووونمممممم

بهترین راهش اینه بگی دور از جون از پله لیز خوردم  یا نمیدونم  بیرون روی دارم بالا میارمم&n ...

پله نداریم.... هرچی بگم.. خالم میگ واس پولتون نیومدی و... ازهمین الانم گفتن وسیله هارو با چک خریدن

پله نداریم.... هرچی بگم.. خالم میگ واس پولتون نیومدی و... ازهمین الانم گفتن وسیله هارو با چک خریدن

چی بگم    والا  خودت باورت میشه با چک بخره  من جای تو بودم میگفتم خاله  کجا میدن مام بخریم 😃😃😃😃😃😃😃 ادرس بده

چی بگم    والا  خودت باورت میشه با چک بخره  من جای تو بودم میگفتم خاله  کجا ...

اره اینا هزار رو و رنگ دارن و دروغ و دغل