2777
2789

برای بعضی کشور ها خیلی اهمیت داره ولی بعضی ها هم نه

اگرم میخوای بورسیه بشی که باید نمرت خوب و تاپ باشه

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)

اگه بعد از دیپلم قصد دارید مهاجرت کنید، بله. ولی اگر مثلا ایران کارشناسی یا ارشد خوندید و برای مقطع تحصیلی بالاتر تشریف می برید نمرات دبیرستان مهم نیست.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای بعضی کشور ها خیلی اهمیت داره ولی بعضی ها هم نه اگرم میخوای بورسیه بشی که باید نمرت خوب و تاپ ب ...

مرسی عزیزم 

ببخشید هیچ راهی برای جبرانشون نیس ؟ یعنی کسی نمراتش خوب نباشه باید قید مهاجرت تحصیلی رو بزنه؟ 

تا جایی که اطلاع دارم بله. البته ممکنه هر کشوری متفاوت باشه.

بعد عزیزم اگه مثلا رشته پزشکی کسی تحصیل کنه یعنی مدرک پزشکی عمومیشو بگیره یا مثلا وسطای درس خوندنش وقتی داره میخونه برای پزشکی عمومی بخواد بره اونوقت باز هم مهمه؟ 

بعد عزیزم اگه مثلا رشته پزشکی کسی تحصیل کنه یعنی مدرک پزشکی عمومیشو بگیره یا مثلا وسطای درس خوندنش و ...

بعد از پزشکی، اگه مثلا برای PHD یا تخصص بخوان برن مهم نیست. ولی اگه قصد دارند از پایه تغییر رشته بدن و شروع کنند رشته دیگه ای را بخونند، باز نمرات دبیرستان مهمه. چون بر اساس تعداد واحد و نمرات بعضی از دروس دبیرستان  هست که اجازه میدن برای رشته خاصی در دانشگاه ثبت نام کرد. 

مرسی عزیزم خیلی کمک بزرگی کردی بهم♥️♥️

خواهش میکنم عزیزم. ولی قبل از اینکه تصمیمی بگیری، مطمئن شو، قوانین تحصیلی کشور مورد نظرت چطوره... 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز