2777
2789
عنوان

مادر شوهر....🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 43 پست
حتما همینه ولی میترسم اولاش اذیتم کنه با رفتاراش ! منم حساسم دوست ندارم یه پیر زن با تفکرات قدیمی تص ...

غصه نخور آن شاالله مشکلی پیش نمیاد،ولی گاهی روش های قدیمی که اونا میگن خیلی خیلی بهتر از روش های جدید هست .معمولا ما ،مادرها روی بچه اولمون زیادی حساسیم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگ بنظرت حرفاش و راهنماییاش درسته انجام بده اگ نه بگو چشم کار درستو ک میدونی انجام بده

واقعا راست نیست میگه دو سه روز پا بچه رو باید سفت ببندی که پاش پرانتزی نشه😐 مگه پا بچه فقط دو سه روز رشد میکنه ! 

غصه نخور آن شاالله مشکلی پیش نمیاد،ولی گاهی روش های قدیمی که اونا میگن خیلی خیلی بهتر از روش های جدی ...

ببین من شنیدم قبلا چه بلا هایی سر قبلیا در آورده! 

ببین از الان گارد نگیر .خیلی رو اعصابت تاثیر میذاره‌بذار پیش بیاد بعد.هر وقت پیش اومد خوبهاشو انجام ...

ایشالا دقیقا همینه منم دوست ندارم خاطره بد بمونه برام ! 

واقعا راست نیست میگه دو سه روز پا بچه رو باید سفت ببندی که پاش پرانتزی نشه😐 مگه پا بچه فقط دو سه رو ...

خب عزیزم منم همینو میگم ببین منطق چی میگه.نه ماه بچه پاش جمع بوده تو شکمت آیا با چند روز بستن ساف میشه؟؟؟من مادرم بهم گفت ببند پاهاشو بهش توضیح دادم دیگه نگفت ببند،درمورد مادرشوهرت یه سره ک پیشت نیس هر سری پرسید بگو همین الان بسته بودمش الان بازش کردم اینجوری دلشم نمیشکنه،من خواهراش خیلی راه حل جلو پام میذارن میگم باشه اما کار درستو میکنم

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
خب عزیزم منم همینو میگم ببین منطق چی میگه.نه ماه بچه پاش جمع بوده تو شکمت آیا با چند روز بستن ساف می ...

اره راست میگی منم انگار باردارم خیلی زود بهم میریزم !تو خونشون داشت گریم میگرفت باید به خودم مسلط باشم😐

اره راست میگی منم انگار باردارم خیلی زود بهم میریزم !تو خونشون داشت گریم میگرفت باید به خودم مسلط با ...

والا زندگی انقده گرفتاری داره ک ب این حرفا اهمیت دادن وت تلف کردنه،فکر کن باسیاست ترین و دندان شکن ترین جوابو بهش بده.هم احترام خودتو حفظ کردی هم دهن اونو بستی،دو روز بگذره ببینه بچه نازتو با درایت بزرگ میکنی بهت احسنت هم میگه،ولی روانشناسی کودک بخون،از حق نگذریم یه سری راهکاراشون بدک نیس من امتحان کردم عاقلانه هاشونو

والا زندگی انقده گرفتاری داره ک ب این حرفا اهمیت دادن وت تلف کردنه،فکر کن باسیاست ترین و دندان شکن ت ...

والا من حوصله و اخلاق جواب دادن ندارم شوهرمم چون میدونه من جواب بده نیستم خودش هوام رو داره  ولی رفتار درست و اینکه اون لحظه چی کار کنم برام مهمه ☹️

والا زندگی انقده گرفتاری داره ک ب این حرفا اهمیت دادن وت تلف کردنه،فکر کن باسیاست ترین و دندان شکن ت ...

عاقلانه هاشون مثلا این اینایی که این گفت همش غیر عاقلانه بود !

والا من حوصله و اخلاق جواب دادن ندارم شوهرمم چون میدونه من جواب بده نیستم خودش هوام رو داره  ول ...

دیگه عزیزم من چیزی ک ب ذهنم رسید بهت گفتم بازم خودت میدونی

عاقلانه هاشون مثلا این اینایی که این گفت همش غیر عاقلانه بود !

پس انجام نده،قرار نیس هرچی گفتن ب صرف مادر بودن انجام بدی ک.جبهه نگیر جلوش اما انجامم نده

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی آروم شدم کنی❤️

قربونت عشقی انشالله بسلامتی فارق بشی و نی نی تو بغل کنی،فقط خواهشا انرژیتو پای نازدونت بذار نه پای این چرت و پرتا،حیف وقتت نیست،شبخیر گلی