با مادر شوهری که دوست داره امر نهی کنه که بچت به دنیا اوند باید چی کار کنی براش قنداقش کنی فلان موقع ختنش کنی بهش فلان چیز روبدی بخوره باید چه جوری برخورد کرد که هم مودبانه باشه هم دیگه دخالت کنه؟😏
اول از همه خدا بهت صبر بده.ثانیا همسرت رو آماده کن که جلوی مادرشو بگیره که بی احترامی نشه.درنهایت سک ...
نه اتفاقا دیروز خونشون بودیم و داشت امر میکرد😏 شوهرم میدونه تغکر مادرش قدیمیه و منم حساس گفت من باهاش حرف میزنم کاری نداشته باشه ولی من بازم از دیروز بهم ریختم😔
نه این طوری هم نیست ،اول آخر خودت صاحب و اختیار دار بچه ات هستی
حتما همینه ولی میترسم اولاش اذیتم کنه با رفتاراش ! منم حساسم دوست ندارم یه پیر زن با تفکرات قدیمی تصمیم بگیره برام ! دوست دارم بچم به روز بزرگ شه ! از دیروز بهم ریختم راستش☹️
نه اتفاقا دیروز خونشون بودیم و داشت امر میکرد😏 شوهرم میدونه تغکر مادرش قدیمیه و منم حسا ...
ببین از الان گارد نگیر .خیلی رو اعصابت تاثیر میذارهبذار پیش بیاد بعد.هر وقت پیش اومد خوبهاشو انجام بده.بدهاشو بسپر به شوهرت. وقتی بچه ب۶ دنیا بیاد مادر اونقدر حساس و زود رنج میشه تحمل حرف خوش رو هم نداره.به همسرت بگو درکت کنه
گناه داره تروخدا اونم بالاخره 10 پیرهن بیشتر از شما پاره کرده حرفاش درسته نزن تو ذوقش
اصلا این طوری نیست عزیزم .... تفکراتش قدیمیه و من دوست دارم جوری که دلم میخواد بچه بزرگ کنم اگه میخواستم کسی دیگه برام تعیین تکلیف کنه واسه چی بچه میاوردم ! من دوست دارم بچم به روز بزرگ شه نه اونی که ایشون ۱۰۰ سال پیش واسه بچه هاش انجام داده