2777
2789
عنوان

مادر شوهر....🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه خدا بهت صبر بده.ثانیا همسرت رو آماده کن که جلوی مادرشو بگیره که بی احترامی نشه.درنهایت سک ...

نه اتفاقا دیروز خونشون بودیم و داشت  امر میکرد😏 شوهرم میدونه تغکر مادرش  قدیمیه و منم حساس گفت من باهاش حرف میزنم کاری نداشته باشه ولی من بازم  از دیروز بهم ریختم😔

یه بار مادرشوهرم ازم پرسید چرا بچه دار نمیشید؟ گفتم میبخشید عادت ندارم درمورد حریم اتاق خوابمون توضی ...

امضات💜

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
نه این طوری هم نیست ،اول آخر خودت صاحب و اختیار دار بچه ات هستی

حتما همینه ولی میترسم اولاش اذیتم کنه با رفتاراش ! منم حساسم دوست ندارم یه پیر زن با تفکرات قدیمی تصمیم بگیره برام ! دوست دارم بچم به روز بزرگ شه ! از دیروز بهم ریختم راستش☹️

نه اتفاقا دیروز خونشون بودیم و داشت  امر میکرد😏 شوهرم میدونه تغکر مادرش  قدیمیه و منم حسا ...

ببین از الان گارد نگیر .خیلی رو اعصابت تاثیر میذاره‌بذار پیش بیاد بعد.هر وقت پیش اومد خوبهاشو انجام بده.بدهاشو بسپر به شوهرت. وقتی بچه ب۶ دنیا بیاد مادر اونقدر حساس و زود رنج میشه تحمل حرف خوش رو هم نداره.به همسرت بگو درکت کنه

گناه داره تروخدا اونم بالاخره 10 پیرهن بیشتر از شما پاره کرده حرفاش درسته نزن تو ذوقش

اصلا این طوری نیست عزیزم .... تفکراتش قدیمیه و من دوست دارم جوری که دلم میخواد بچه بزرگ کنم اگه میخواستم کسی دیگه برام تعیین تکلیف کنه واسه چی بچه میاوردم ! من دوست دارم بچم به روز بزرگ شه نه اونی که ایشون ۱۰۰ سال پیش واسه بچه هاش انجام داده