2821
2789
عنوان

هدیه تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست
رستوران علی داییم هست گفتم بریم اونجا بهش بدم کادومو😕😂مثلا خ خاص باشه  اولین تولدیه ک با منه

چند سالتونه؟

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه همشون ولی اگه از اول یادش بدی همیشه به یادشه روز تولدت من که همیشه پول بهم میده چون بلد نیست کاد ...

مارال حان ب نظرت بریم رستوران کادومو بهش بدم البته نگم ک برای تولدشه بریم اونجا سورپرایزش کنم ک تولدشه مثلا ی ده روز قبلم بگیرم ک سورپرایز ش

یا اینکه ت کافه سورپرایزش کنم و کیک بگیرم و ..

کدوم شیک تره 

مارال حان ب نظرت بریم رستوران کادومو بهش بدم البته نگم ک برای تولدشه بریم اونجا سورپرایزش کنم ک تولد ...

کافه که محیطش بهتره برا جوونا

بعدم نمیشه بری رستوران کادوش بدی و نگی برا تولدشه

خب خودش میفهمه

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

۲۲سالمه دوست پسرم ۲۷ اخر امسالم قراره ازدواج کنیم 

عزیزم خوشبخت بشین

انشاالله عروسیتون

مطمئنی برا پسرت میخوای؟ تو که تاپیک زدی برا کنکور و دانشگاه فرهنگیانی که از ۲۵ سالگی به بالا پذیرش ...

درست بخون 🤨

برای دوست پسرم ن پسرم خودمم ۲۲سالمه ازدواجم نکردم ک بچه داشته باشم😅

2823
2791
2779
2792