2777
2789
عنوان

رمان معرفی کنید😍

66 بازدید | 10 پست

بیاید رمانهای عاشقانه‌ای که واقعا تحت تاثیر قرارتون داده بگید 

من خودم

رمانهای زینب‌ایلخانی خصوصا عابر بی سایه هزاران‌بار اشکمو دراورد

پنجاه‌بارم خوندمش بازم سیر نمیشم

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عابر بی سایه که رو دستش نمیاد این مرد امشب میمیرد  اسطوره سفر به دیار عشق تقاص

میشه یه خلاصه از سفر به دیار عشق بگید

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

زهر تاوان ،بلو ،سرگیجه های تنهایی من،،افرت،ناگفته ها،راز یک سناریو،قتل کیارش،

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
میشه یه خلاصه از سفر به دیار عشق بگید

دختره بهش تهمت میزنن بعد نامزدش ولش میکنه میره

تا اینکه میدزدنش بعد میگن مرده بعد مردنش نامزدش و داداشش میرن دنبال اثبات بی گناهیش

روزی که برا اثبات بی گناهیش دادگاه دارن میبینه دختره هم هست و زنده 

دیگه خیلی طولانیه خلاصه که چرا دزدیدن و چرا دادگاه و دختره از کجا میاد، باید خودت بخونی

دختره بهش تهمت میزنن بعد نامزدش ولش میکنه میره تا اینکه میدزدنش بعد میگن مرده بعد مردنش نامزدش و دا ...

آها فک‌کنم خوندمش

که معلوم میسه اون‌دختری که تو فیلم بوده خواهر دوقلوشه نه خودش