sanazzzziii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 63 عنوان زایمان 67 بازدید | 8 پست همسرم خیلی نسبت به بچه داشتن سرد هست و کلنا از اون دسته ادماس ک علاقه شو جلو بقیه نشون نده.و میترسم بچه بیارم فقط سختی ش رو دوش من باشه،چون صبح میره ۸ شب میاد خونه،و همیشه کم حوصله س،نه پارکی ببره بچه رو نه چیزیخانوما شما چیکار میکنید با این اوضاع اگه عین منی؟ 1401/04/26 | 00:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسا8258 عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 150 ببرش پیش مشاور بعد از هر زمستانی بهار است، به جز قطب جنوب دل بعضی ها...
oooonikoooo عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 1491 منکه بزور راضیش کردم بچه بیاریم.الان از من خیلی بیشتر حوصلشون داره و بهشون میرسه تلاش میکنم برای سرنوشت
sanazzzziii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 63 منکه بزور راضیش کردم بچه بیاریم. الان از من خیلی بیشتر حوصلشون داره و بهشون میرسه بچه دوست داره ها ولی بلد نیس چطور ارتباط بگیره.مثلا با بچه برادرش ک۶سالشه نمیتونه بازی کنه و میکشه کنار.اخلاقش جوریه ک بچه ازش حساب ببره
sanazzzziii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 63 منکه بزور راضیش کردم بچه بیاریم. الان از من خیلی بیشتر حوصلشون داره و بهشون میرسه چندسالتوت بود ک بچه اول و ب دنیا اوردی .راستش من ۲۳سالمه و هی ب تاخیر میندازم
oooonikoooo عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 1491 بچه دوست داره ها ولی بلد نیس چطور ارتباط بگیره.مثلا با بچه برادرش ک۶سالشه نمیتونه بازی کنه و میکشه ک ... بچه خودشون کلا فرق میکنه براشون تلاش میکنم برای سرنوشت
oooonikoooo عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 1491 چندسالتوت بود ک بچه اول و ب دنیا اوردی .راستش من ۲۳سالمه و هی ب تاخیر میندازم بیست و سه سالم بود.منم میگفتم زوده ولی دکترا میگن بهتره تا بیست و پنج سالگی بچه اول بدنیا بیاری که وقت داشته باشی اگه بازم بچه بخوای تلاش میکنم برای سرنوشت
sanazzzziii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 63 بیست و سه سالم بود.منم میگفتم زوده ولی دکترا میگن بهتره تا بیست و پنج سالگی بچه اول بدنیا بیاری که و ... بله خدا براتون حفظشون کنه.متاسفانه گرونیا ادمو ناامید میکنه وگرنه من میتونم برای بچه تمام و کمال وقت وانرژی بزارم
oooonikoooo عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 1491 بله خدا براتون حفظشون کنه. متاسفانه گرونیا ادمو ناامید میکنه وگرنه من میتونم برای بچه تمام و کمال و ... بله واقعا سخته.بچه به خیلی چیزا نیاز داره.خصوصا شیر و پوشک که هرچی بخری برای چند روزه فقط تلاش میکنم برای سرنوشت