2789
عنوان

زایمان

87 بازدید | 8 پست

برای ب دنیا اومدن بچه م .چند روزگیش جشن بگیرم ولیمه بدم ک هر کی ام خواست کادوشو بده؟

و اینکه خانواده شوهرم یکم تو این فازا نیستن،ب نظرتون دست خالی میان یا دوهزاری شون میوفته باید کادویی ببرن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ب نظرت ۲نوع فینگر فود و کیک بدم خوبه؟ ب نظرتون مادرشوهرمم ب کار بگیرم؟😂

آره خوبه

صد در صد به کار بگیرش 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
آره خوبه صد در صد به کار بگیرش 

ب نظرت چطوری بگم بهش که رومو زمین نندازه .چون  خیلی بلاس تن ب کار نمیده وقتی جایی دعوته.مثلا میگم بچه نمیزاره .سختنه،شما الویه درست کن ،خوبه؟

ب نظرت چطوری بگم بهش که رومو زمین نندازه .چون  خیلی بلاس تن ب کار نمیده وقتی جایی دعوته.مثلا می ...

بگو شما دستپختت خیلی خوبه زحمتتم میشه ولی اگه برام الویه درست کنی خیلی خوب میشه، چون الویه های شما عالی میشه

😂

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
اوکی.مرسی گلم.هندونه زید بغل  بزارم حله🤣🤣

شاید حتی جو گیر شه بقیه شم درست کنه😂