2777
2789
عنوان

برادرزادم 😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 67 پست

خدا صبرتون بده روحش در آرامش انشالله 

اگه میتونید برا مراسمش (البته اگه زن داداشت ناراحت نمیشه)

میتونید هم یه بار وسط هفته که نیست کسی سر خاکش برید

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نری ؟من پسر خاله م از خانمش جدا شده بود یه دختر داشتن دختره پیش پسر خاله م بود 

چند سال پیش فوت شد خانواده مادرش دور و نزدیک داخل همه مراسمها اومدن و خودشون هم جدا مراسم گرفتن ما رفتیم ...دلیلی نداره که نخواین برید ...حتی اگر نمیخواین برید حداقل خودتون براش مراسم بگیرید که تسکین دلتون بشه 

روحش درآرامش ...تسلیت میگم

خدا بیامرزتش.  شما هم از بچه های برادرتون هیچ سراغی نمیگرفتین؟؟؟ اگه تا الان هیچ رفت و آمدی ند ...

مادرش نمیزاشت مارو ببینن

دو سه سال پیش تو مراسم عروسی یکی از اقوام دیدمش اونا همسایه بودن دعوت بودن  

اونقد قد کشیده بود هیکلی شده بود کت شلوار پوشیده بود که نشناختمش😭😭😭😭

رفتم تو جمعیت بغلش کردم بوسیدمش 😭😭

خداوند برای هرکسی به اندازه ایمانش وجود داره...
مادرش نمیزاشت مارو ببینن دو سه سال پیش تو مراسم عروسی یکی از اقوام دیدمش اونا همسایه بودن دعوت بودن ...

آخیییی. خدا بهتون صبر بده 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

مادرش نمیزاشت مارو ببینن دو سه سال پیش تو مراسم عروسی یکی از اقوام دیدمش اونا همسایه بودن دعوت بودن ...

دوستان درست میگن حتما برید مراسم و خودتون هم در حدیه مراسم کوچیک بگیرید..و اگر مخاید خرج کنید به نیتش پول بدید به خیریه ها..امیدوارم خدا ب دلتون آرامش بده و به مادرش صبر..

خدا رحمتش کنه عزیزم خیلی ناراحت شدم 😔 مگه با برادرتون در ارتباط نبودن ؟ یعنی بردارتون هم ازشون بی ...

آره برادرم در ارتباط نبود چند سال بعد از جداییشون بچه ها رو میدید بعدش باز به مشکل خوردن دیگه برادرم از اینجا رفت دیگه کلا قطع ارتباط بودن 😭😭😭😭 

خداوند برای هرکسی به اندازه ایمانش وجود داره...
برادرم 10 دوازده ساله از زنش جدا شده،با دعوا و بدبختی از هم جدا شدن  برادرم رفت پی زندگیش ایرا ...

اخی عزیزم بچه های طلاق بیشترین زجرو میکشن روحش شاد باشه ایشالا خدا بیامرزتش 

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸