2777
2789
عنوان

برادرزادم 😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرم 10 دوازده ساله از زنش جدا شده،با دعوا و بدبختی از هم جدا شدن 

برادرم رفت پی زندگیش ایران نیست 

بچه ها هم پیش خانومش موندن 

الان خبر دار شدیم پسر 19 سالش خودکشی کرده 😭😭😭

خداوند برای هرکسی به اندازه ایمانش وجود داره...
برادرم 10 دوازده ساله از زنش جدا شده،با دعوا و بدبختی از هم جدا شدن  برادرم رفت پی زندگیش ایرا ...

وییی یاخدا 

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

برادرم 10 دوازده ساله از زنش جدا شده،با دعوا و بدبختی از هم جدا شدن  برادرم رفت پی زندگیش ایرا ...

خدا بیامرزتش. 

شما هم از بچه های برادرتون هیچ سراغی نمیگرفتین؟؟؟ اگه تا الان هیچ رفت و آمدی نداشتین و بچه های برارتونو نمیدیدین نرین بهتره 

چون قطعا مادرشون ناراحت میشه خ

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

😭😭😭😭😭برادرم نمیدونه هنوز  دارم دق میکنم 😭😭

کاش نفهمه اون ور دنبا چیکار کنه بیچاره تنها

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

وااااای چه وضعیت بدی..خدا واقعا ب همگی صبر بده..پس خیرات بدید براش..اگر میتونید شب اول قبر رو کنار قبرش تا صبح بمونید..چه اشگالی داره اونا جدا شدن شما عمه هستید بالاخره..تا صبح بمونید و قران بخونید براش