2777
2789
عنوان

چی بخورم؟؟؟؟؟؟

77 بازدید | 8 پست

بچه ها من لاغرم ده روزه سرما خوردم لاغرترم شدم چیکار کنم تا اخر هفته یکم رنگ و روم وا شه مهمونی دعوتم همش آش و سوپ و آبمیوه معدمم خراب شد🥲

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

گفتن لایک پلیزز

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هرروز روزی ی دونه سیب زمینی آبپز بخور

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
😂😂 خیلی ممنون

فقط هرچی اومد دستت بکن تو دهنت تنها راهی که داریم 😅😂

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
فقط هرچی اومد دستت بکن تو دهنت تنها راهی که داریم 😅😂

دارم میمیرم از سرفه دهنم سرویس شده🥲 وگرنه الان چهار تا بستنی میخوردم 

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

جوانه گندم بخر ، بریز تو ماست بخور

چاق کننده است

ولی مزش با مزاق من جور در نیومد😐کلیییی خریدم همه رو ریختم دور 

کلاس دهم بودم اون موقع لاغر

الان دیگه تپل شدم

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
دارم میمیرم از سرفه دهنم سرویس شده🥲 وگرنه الان چهار تا بستنی میخوردم 

الهی گلم زود تر خوب بشی

جوانه گندم بخر ، بریز تو ماست بخور چاق کننده است ولی مزش با مزاق من جور در نیومد😐کلیییی خریدم همه ...

وای اره خیلی بد مزس منم نتونستم بخورم