2777
2789
عنوان

انتقام یا هرچی

93 بازدید | 17 پست

اگه شوهرتون خیانت کنه یا گوشی پنهونی داشته باشه چیکارمیکنین چطوری انتقام میگیرین؟جطوری دلش رو میسوزونین،

به خصوص کهدمادر عنش ازپسرحرومزاده اش دفاع کنه بگه تقصیرتوعه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوایش یا نه ؟ الان دهن سرویس کرد به اجرا ءذاشتن مهریه

نمیخوام خانواده ام بفهمن اونا خیلی خودشون سختی کشیدن بفهمن زندگی منم خراب شده داغون میشن

نمیدونم چیکارکنم خیلی دلم شکسته

امروز ظهر ازشوهرم گوشی پنهونی پیداکردم چیکارکنم دارم دیوونه میشم

عزیزم انتقام این نیست توهم بری با کسی قشنگ فک کن یه تصمیم عاقلانه برای زندگیت بگیر تو توی اون زندگی هستی  تو عمرت و گذاشتی من بیرونم میگم طلاق یکی دیگه میگه ادامه بده ببین این زندگی ارزش ادامه داره ببین میتونی با شوهرت با منطق حرف بزنی و حلش کنی

کاش میتونستم مث خودش خیانت کنم

تو چرا اینجوری میگی اون لیاقتش و نشون داد تو ام حقشو بهش بفهمن 

مهریه تو بزار اجرا اگه هم میخوای جدا شی مدرک جمع کن بعد 

بعد هر چی گرفتی زندگی بساز

سلام

عزیزم انتقام این نیست توهم بری با کسی قشنگ فک کن یه تصمیم عاقلانه برای زندگیت بگیر تو توی اون زندگی ...

هیچ اعتمادی بهش ندارم.حالم ازش بهم میخوره

دلم نمیخواد باهاش زندگی کنم به خاطرخانواده ام که داغون میشن مجبورم زندگی کنم ولی دلم میخواد بسوزونمش

تو چرا اینجوری میگی اون لیاقتش و نشون داد تو ام حقشو بهش بفهمن  مهریه تو بزار اجرا اگه هم میخو ...

اگه زندگیم خراب بشه جدا بشم خانواده ام خیلی اذیت میشن زیاد سختی کشیدن

نمیتونم جدا شم به خاطر اونا

فقط دلم میخواد انتقام بگیرم

هیچ اعتمادی بهش ندارم.حالم ازش بهم میخوره دلم نمیخواد باهاش زندگی کنم به خاطرخانواده ام که داغون می ...

چهارروز دیگه پشیمون میشی عذرمیخوام ولی تاکی میخوای بخاطر دیگران زندگی کنی