2821
2789
عنوان

تا حالا شده؟

79 بازدید | 18 پست

تا حالا شده به ته ته خط برسین؟یجوری که دیگه فکر کنین اگه هر اتفاقی بیوفته که قبلا ازش ترس داشتین مهم نباشه دیگه هیچی مهم نباشه چون دیگه خسته شدی چون فقط تا یه جایی میتونستی ادامه بدی ،فقط تا یه جایی تاب و تحمل جنگیدن رو داشتی ،بعدش هم بشینی ببینی چی پیش میاد چی در انتظارته فقط لبخند بزنی به حال و روزت حتی دیگه گریت هم نیاد؟

بنظرم هر انسانی باید به تهش برسه و قوی بشه

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

الان  ته خطم 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲🥲

هر چه که پیش آید خوش آید زندگی کن بیخیال تا حالا شده بدون مقصد مسافرت بری حال خوبی داره زندگی هم همینه بدون مقصد برو تا الان هر کاری خواستیم انجام بدیم نشد هر برنامه ریزی کردیم با هر کس ی زخمی به دلمون زد از الان به بعد بیخیال تقدیر هر چی رقم بزنه دیگه مهم نیست بدون مقصد حرکت میکنم

آقا هستم

گریم میاد چون مشکله بچمه و با هر فکری اشکام روونه میشن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

هر چه که پیش آید خوش آید زندگی کن بیخیال تا حالا شده بدون مقصد مسافرت بری حال خوبی داره زندگی هم همی ...

دقیقا ، میشینیم ببینیم چی برامون رقم میزنه🙂بیخیال تهش

من نمیتونم بیخیال باشم اصلا حتی اگه کارد به استخونم برسه بازم همه چی برام مهمه

حتی نمیتونم وانمود کنم که برام مهم نیس شتتتت

باگ خلقت من همینه

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂