2777
2789
عنوان

من سزارین شدم

537 بازدید | 23 پست

خداروشکر همه چی راحت بود.واقعا اونقدی که میترسیدم جدی نبود بعد بی حسی کلا چیزی نمیفهمی

آمپول بی حسی هم واقعا نمیفهمی کی فرو میره 

خدا خیرشون بده کادر اتاق عمل واقعا هوام و داشتن 

ان شالله همه ی  آرزو مند ها این لحظه رو تجربه کنن 

فقط بديش اینه که همزمان فتق ناف عمل کردم درد اون امونم و بریده وگرنه اصلا درد سزارین و بخیه ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی قدم نو رسیده مبارک منم فتق ناف دارم.ولی هنوز عمل نکردم

سخت نیست 

من چون دوتا درد و همزمان تحمل میکنم اذیت شدم 

و اینکه چون بعد داروی بی حسی سر درد و گردن درد میگیرم دکتر یه تایم کوتاهی بی حس کرد 

از اتاق عمل اومدم بیرون دیگه بی حس بودم 

مبارک باشه عزیزم منم تازه سز شدم خداروشکر اصلا درد نداشتم نه سردرد گرفتم نه کمردرد و غیره بهترین ت ...

چیکبار کردی سر درد نگرفتی؟؟؟؟

من زایمان قبلی از سر درد گریههههه میکردم 

سخت نیست  من چون دوتا درد و همزمان تحمل میکنم اذیت شدم  و اینکه چون بعد داروی بی حسی سر ...

بسلامتی

انشاءالله هرچه زودتر حالتون خوب بشه 🤲🤲

خدایا اون چیزی که تو دلم هست رو انجام بده نمیتونم بنویسمش

منم دوم سز دارم

اصلا نترس عزیزم 

من همش اصرار میکردم بهم خواب آور بزنن دکتر گفت بهت قول میدم هیچی اذیتت نکنه حیفه لحظه تولد جوجه رو از دست نده.بهش اعتماد رد واقعنم راضیم 

سزارین این بدی رو داره ک جای عمل رو شکمت میمونه🥺

البته من هیچ تجربه ای ندارم هنوز😁مبارکت عزیزم 

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤