2777
2789

سلام به همه من 12 هفته امه. 

راستش همیشه وقتی میدیدم بچه ها اینجا برای انتخاب دکتر دودلن اصلا درک نمیکردم و میگفتم وااااا دیگه سختی داره اخه

حالا که خودم تو شرایطشم خیلی سختمه 

من اصفهانم و دکتر لشنی رو انتخاب کردم. با یهبدبختی نوبت انلاین گرفتمو رفتم مطبشون ولی نوبتم که شد دیدم 2 تا خانم دیگه هم اونجان. یعنی جمعا 3 تا خانم تو مطب بودیم با خانمی که تو بخش سونو بودن و دید داشت میشدیم 4 تا خانم یه ماما و یه دکتر! 

اول بهم بر خورد ولی خیلیا گفتن این دکتر خیلی معروفه و کارش حرف نداره. دکتر مشهور این چیزام داره. من چون دلم میخوات بیمارستان میلاد باشه زایمانم بازم کوتاه اومدم 

ولی امروز کللللی زنگ زدم مطب  ازشون سوال داشتم که آیا میشه نوبت سونوگرافیمو یروز دیرتر برم 

باورتون نمیشه یا اشغال بود یا اگه آزاد بود جواب نمیدادن 

من خیلی استرس گرفتم اگه بعدا مشکلی داشته باشمو اینجور جوابمو ندن چکار کنم الان که مورد من اورژانسیم نبود 😢😢

حالا به نظر شما دکترمو عوض کنم؟ ناراحتیم صحیحه؟ ممنون میشم کمکم کنید 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

بله عزبزم ناراحتیت صحیحه. متنفرم از مطبای شلوغ و دکتری که گله ای ویزبت می کنه. 

دکتر یگانه خوبه ولی اونم همینحوره فک کنم، دکتر زهرا علامه

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

آره عزیزم معلومه که طبیعیه شما فردا یه مورد اضطراری برات پیش بیاد دکترت باید پاسخگو باشه دیگه . به نظر من برو پیش دکتر ریحانه صباحی انقدر خانومه انقدر وقت میذاره برای مراجعه کننده هاش که خدا میدونه من که خیلی راضی بودم ازش . هنوزم برای چکاپ های زنانه میرم پیشش اتفاقا بیمارستان میلاد هم هستش .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مطب خود دکتر صباحی تو یخیابون توحید میانی هستش زنگ بزن وقت بگیر برو خودت میبینی که چه دکتر خوبیه توحید میانی کوچه بهار ساختمون آریانا . شماره مطبشم 31316020 . توی شهرک سلامت هم هست توی بیمارستان میلادم همین . برو یه دکتری که برات ارزش قائل باشه و وقت بزاره خانم باردار باید همیشه توی اولویت باشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز