2821
2789
عنوان

بانک رفاه

1216 بازدید | 12 پست

سلام دوستان توروخدا کمکم کنین اگر میتونین.کسی تو بانک رفاه آشنا داره یسوال دارم‌.اما اینقدر استرس دارم نمتونم‌وایستم کع تا صبح بانکا باز شه بزنگم.سوالم اینه بانک رفاه برای بازنشستگان یه طرحی گذاشت ۵۰ تومان بزاری ۲ ماه بعد ۱۵۰ میده با با سود ۴ درصد.

خالم برداشت حالا منم جمع کردم ی مقداری تا شهریور ۵۰ تومنم حاضر میخوام بدونم این طرح تموم شده یا هست هنوز؟؟؟یا اگ تا شهریور نیست من پول قرض کنم الان بزارم🥲

خداخیرتون بده اگر کمکم کنین☹️

نتیجه تلاش ۱۸ تا ۲۰ سالگیمه.🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا کی هست؟

یادتونه قبلا میرفتید تا ۵۰میلیون لوازم خونه میخریدید الان اون طوری نیست پول نقد میدن و اینکه ظاهرا فعلا هست چون دوستم داشت میگفت چون پدرش بازنشسته هستش

آقا هستم
یادتونه قبلا میرفتید تا ۵۰میلیون لوازم خونه میخریدید الان اون طوری نیست پول نقد میدن و اینکه ظاهرا ف ...

ولی من امروز حضوری رفتم باورتون میشه رییس بانک ی چیزی گف باجه دار ی چیزی گفت.باز یک شعبه دیگه بانک رفاه ی چیز دیگه گفت😂بقران آرزوم رفتن از این مملکته گههه.دزددددددن همه

ولی من امروز حضوری رفتم باورتون میشه رییس بانک ی چیزی گف باجه دار ی چیزی گفت.باز یک شعبه دیگه بانک ر ...

ای بابا انشالله همه مشکلاتت حل بشه و دیگه فکر رفتن نباشی 

آقا هستم
2824
2823
2791
2779
2792