2777
2789
عنوان

کسی عروس هلندی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 59 پست
نه نمیخوره ولی میاد دم قفس دستمو میبرم اصلا عقب نمیره یا واکنش بدی نداره 

پس دستیه 

یه چن روزی بذار تو قفس بمونه تابه محیط عادت کنه 

بعد چن روز از قفس بیرونش بیار هم بیاد رو سر و کلت بشینه

هم پرواز کنه اگرم خورد تو در و دیوار عیب نداره  زود میفهمه خونتون جای پروازش چطوریه 

هرروز یه تایمی بیارش بیرون

گاهی هم با قفس ببرش تو حیاط آفتاب بگیره...

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نیم رخش میتونی عکس بگیری ؟ 

اره فقط ممکنه یکم طول بکشه چون بچم بیدار شده اونم گذاشتم طبقه بالا 

پر هاش میریزه برای بچه ضرر نداره؟

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پس دستیه  یه چن روزی بذار تو قفس بمونه تابه محیط عادت کنه  بعد چن روز از قفس بیرونش بیار ...

اهان باشه حتما ممنون از راهنماییت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ماه هم میشه فهمید که چند ماهشه؟؟

یارو نگفت فقط گفت تازه بالغ شده 

آبخوری هم آبخوری مخصوص طوطی سانان بگیر 

تو عکست معلوم نیس ولی بنظرم این اب خوری کوچیکه مناسب منقار عروس هلندی نیس

قفسش مناسب عروس هلندی نیست  عوضش کن  چون فضله های کف قفس رو میخوره مریض میشه

یارو پس الکی بهمون انداخت😶

آبخوری هم آبخوری مخصوص طوطی سانان بگیر  تو عکست معلوم نیس ولی بنظرم این اب خوری کوچیکه مناسب م ...

اهان باشه حتما انگار کوچیکه ما که نمیدونستم مرده آورد 🤦‍♀️

اره فقط ممکنه یکم طول بکشه چون بچم بیدار شده اونم گذاشتم طبقه بالا  پر هاش میریزه برای بچه ضرر ...

نه الان فصل پر ریزی شون هست...ضرر نداره 

گاهی با آبپاش آب بپاش روش تا آب تنی کنه 

بذارش تو خونتون ولی زیر باد کولر نباشه

تو گرما هم تلف میشه

نه الان فصل پر ریزی شون هست...ضرر نداره  گاهی با آبپاش آب بپاش روش تا آب تنی کنه  بذارش ...

توی راه پله گذاشتمش خوبه؟

توی راه پله گذاشتمش خوبه؟

ببین گرمای راه پله چطوریه؟ اگه خودت اونجا گرمت میشه و عرق می‌کنی ، یعنی برا پرنده هم گرمه گناه داره

بله ببر عوضش کن  چوب نشیمنش هم مناسب عروس هلندی بگیر  این قفس قناری و مرغ عشقه

ای بابا🤦‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792