2777
2789
عنوان

کسی عروس هلندی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 59 پست
هر ۴ ساعت یکبار سرلاک بده بهش

سرلاک میخوره؟ آخه این بالغه ها 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان متشکرم قطره ویتامین از کجا بگیرم؟ لازمه ببرمش کلینیک؟ 

من پرندم چن روز مریض بود میرفت کف قفس چرت میزد بابام براش از دامپزشک گرفت قطرع میریختم توابش خوب شد سریع ماشالا 

سرلاک میخوره؟ آخه این بالغه ها 

نه اگه مطمئنی بالغه سرلاک بهش نده 

همون دونه خودشو میخوره 

تو ظرف دونش چک کن ببین پوست ارزن و... هست ؟ اگه هست یعنی خورده 

زیاد باهاش حرف بزن و محبت کن تا استرسش کم بشه و عادت کنه بهت 

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖

ارزن و تخم کتان میخورن همیشه و در کنارش تخم مرغ ابپز بده هویج رنده کن بده سیب و موز هم میخورن البته از همه اینا که گفتم شاید اندازه یه حبه قند بخورن .قفسش جلو کولر نزار سرمایی هستن اخه.موقع خوابش کلا تاریک نکن خونه رو از تاریکی میترسن.نازش کن خیلی ناز کردن سرشون رو دوست دارن زود اهلی میشه باهات دوست میشه.پیج زو تو اینستا هم برو ببین نکاتی گفته کاربردیه

عکسش بفرس از نوک و پاها و دماغش میشه حدس بزنی چن هفتشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من پرندم چن روز مریض بود میرفت کف قفس چرت میزد بابام براش از دامپزشک گرفت قطرع میریختم توابش خوب شد ...

اخی 

نه این سالمه کاملا 

اهان متشکرم قطره ویتامین از کجا بگیرم؟ لازمه ببرمش کلینیک؟ 

سنگ کلسیم و بلوک معدنی و مولتی ویتامین پرندگان از داروخانه دامپزشکی بگیر

بلوک و سنگ کلسیم همیشه تو قفسش باشه

ولی مولتی چند روز یه بار بریز تو آبش

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
نه اگه مطمئنی بالغه سرلاک بهش نده  همون دونه خودشو میخوره  تو ظرف دونش چک کن ببین پوست ا ...

نه نمیخوره ولی میاد دم قفس دستمو میبرم اصلا عقب نمیره یا واکنش بدی نداره 

اینم دوتا جیگر ای من

وای خدا این دقیقا طوسی رنگه مثل مال شما

ارزن و تخم کتان میخورن همیشه و در کنارش تخم مرغ ابپز بده هویج رنده کن بده سیب و موز هم میخورن البته ...

ممنونم

2790
2778
2791
2779
2792