2777
2789
عنوان

بی بی کرم

91 بازدید | 4 پست

سلام دوستان.

کسی بی بی کرم کاسموکولوژی رو استفاده کرده ،؟؟؟

و اینکه کلا ضدافتاب بهتره یا بی بی کرم؟؟؟ 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو ایتاس @aneartsgallery

من دو روز پیش بی بی خریدم...ضد افتاب...خیلی خوبه

همیشه بایودرما میخریدم که اصلش رو پیدا نمیکنم...دو تا خریدم فیک بود

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
من دو روز پیش بی بی خریدم...ضد افتاب...خیلی خوبه همیشه بایودرما میخریدم که اصلش رو پیدا نمیکنم...دو ...

چند خریدین 

پوشش دهی هم داره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
اگه برای پوشش دهی میخوای بی بی کرم قطعا! چون اکثر ضدآفتابای رنگی بعد یکی دو ساعت اکسید میشن و پوستو ...

به نظرتون کدوم برای سلامتی پوست بهترن؟؟

خیلی پوشش دهی برام مسئله نیس چون پوستم مشکلی نداره

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو ایتاس @aneartsgallery