2777
2789
عنوان

زایمان

534 بازدید | 91 پست

۱۸ روز دیگه زایمان دارم. هنور حس میکنم خیلییییی مونده و خیلی ازم دوره . 

اینقدم میترسم . از آمپول بی حسی. از درد بعدش🥺از تجربیاتتون بگین. دلداری بدین. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا من سزارین کردم بی هوشی کامل بودم اصلا پشیمون نیستم😅

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

اگه از بیحسی میترسی از روش اسپاینال استفاده کن

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
سزارین

این ک دیگع ترس نداره بیهوشی . اون طبیعی ک دلداری میخاد😐😐

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم

اصلا نترس آمپول بی‌حسی که اصلا درد نداره بعدش هم کلا چیزی متوجه نمیشی تا بری بهش فکر کنی تموم شده من که به دکترم گفته بودم نامه بده سوند هم تو بی‌حسی واسم زدن خیلی خوب بود

آمپولش اصلااا درد نداره باورر کن منم خییییییلی خیییلی میترسیدم ولی واااقعا درد نداشت فقط با کلی حس خوب برو اتاق عمل 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀