2777
2789
برای منم دعا کن مادر بشم 🥺🙏

خدا دامن تمام خانمایی که دوست دارن مامان بشن رو سبز کنه من خودم شیر میدم از ته دل واسه همتون دعا میکنم یه نی نی سالم و صالح بهتون بده 

خدا دامن تمام خانمایی که دوست دارن مامان بشن رو سبز کنه من خودم شیر میدم از ته دل واسه همتون دعا میک ...

الهی آمین 🤲🤲 .ممنون گلم از دعای قشنگت 🌹

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتی عزیزم میشه بدونم چند سالتونه ، منم دوست دارم برا سومی اقدام کنم بچه هام ده و یازده ساله هس ...

سلامت باشی

ممنونم 

من ۳۷ سالمه 

دخترم  هشت و نیم ساله 

پسرم ۶ ساله .

بچه ها که بزرگند ، مزیتش اینه که از بعضی جهات به مادر وابسته نیستند. و حتی کمک هم میکنند. 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
سلامت باشی ممنونم  من ۳۷ سالمه  دخترم  هشت و نیم ساله  پسرم ۶ ساله . بچه ها ...

عزیزدلم خدا حفظشون کنه

راستش خود بچه ها تو فکر سومی من رو انداختن ، خیلی تو رسیدگی به بچه های خواهرم بهش کمک میکنن و میدونم کمک من هم میشن ،،یک ساله منم تو فکرشم ،بچه ها هر شب موقع خواب دعا میکنن برای خواهر برادر جدید، جالب اینه هر کدوم هم جنس خودشون رو میخوان از خدا😅 منم ۳۷ سالمه و میترسم بخاطر سنم ،همش میگم خیلی سنم رفته بالا و بچه که نوجوون بشه من به ۵۰ رسیدم و همین باعث شده دودل بشم،می ترسم بخاطر سنم ،مثل بچه ی اول و دوم نشاط و سرزندگی نداشته باشم که بتونم خوب بهش رسیدگی کنم ، شما این فکرا رو نمیکردین؟ میشه یکم راهنماییم کنی در این مورد

عزیزدلم خدا حفظشون کنه راستش خود بچه ها تو فکر سومی من رو انداختن ، خیلی تو رسیدگی به بچه های خواهر ...

چه جالب 

واسه منم دقیقا همینطور شد و بچه ها منو به فکر سومی انداختند. 

مدام دعا میکردند و بزرگترین آرزو شون بود 

و با خودم فکر کردم حیفه که این شادی رو ازشون دریغ کنم. 

به نظرم اینطور نیست که آدم توی سن ۵۰ سالگی بی حوصله بشه.

تازه من فکر کنم ،صبورتر و‌ پذیراتر میشیم از خیلی لحاظ.

و البته اون بچه های بزرگتر هم یک بخشی از ارتباط و بازی و حوصله و ...رو به طور خواه ناخواه می‌گیرند. 

بازم در کل نمیشه گفت تصمیم ساده ای هست .

منم با همه این فکرا و ...بازم وقتی تصمیم گرفتم . دعا کردم که اگر صلاح هست بشه و اگر صلاح نیست باردار نشم یا طول بکشه و منصرف بشم و بگم دیگه سنم بالاست.  که همون ماه اول باردار شدم. 

شما هم توکل به خدا کن ، ان شالله هر چی خیره پیش میاد. 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
چه جالب  واسه منم دقیقا همینطور شد و بچه ها منو به فکر سومی انداختند.  مدام دعا میکردند ...

عزیزم خدا هر سه رو بهتون ببخشه😍، امیدوارم خدا برای ما هم هر چی که صلاح هست توی سرنوشتمونو سر راهمون قرار بده