2777
2789
اره واقعن تا کسی تو این شرایط نباشه شاید تصور سخت باشه واسش...انشالله هیچ زنی برای مادرشدن هیچوقت یه ...

آرزومه ی بار دیگ بچه رو تودلم احساس کنم آرزوم شده دیدن خط بی بی مثبت بغل کردنش فکرشم نمیکردم منی ک بایک بار باردارشدم روزی اینجوری عذاب بکشم تنهااا آرزوم ازخدا همینه ک دلموشاد کنه تو حسرتش نمونم

خدایا شکرت واسه هدیه های قشنگت پسرمو دخمله تودلیم🤰🏻🥰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببوسش عزیزم...انشالله بچه های ماهم‌به زودی از تنهایی دربیان گناه دارن خیلی.....دعا کنیم برا هم بلکه ...

انشالله منکه همش دشتم ب دعاست شاید صلاحی هست شما هم خوشگلتونو عوض من ببوسید ❤️😍

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
آرزومه ی بار دیگ بچه رو تودلم احساس کنم آرزوم شده دیدن خط بی بی مثبت بغل کردنش فکرشم نمیکردم منی ک ب ...

انشالله عزیزم..انشالله تا قبل محرم خدا همگی مون رو باردار کنه.....قشنگ میفهمت ...قشنگ تصورت میکنم..میدکنم حالت رو.......همین الان برات یه تسبیح صلوات میفرستم....دعا در حق زودتر جواب.....

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
آرزومه ی بار دیگ بچه رو تودلم احساس کنم آرزوم شده دیدن خط بی بی مثبت بغل کردنش فکرشم نمیکردم منی ک ب ...

تنها ارزوی منم ازین دنیای به این بزرگی اینه که دل دخترم شاد کنم بتونم باردار بشم ارزوش برسونم....خدا انشالله شرمنده ام نکنه منو ....

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
نمیدونم ولی دکتر من گفت واقعا اسپرم قوی بود که  از اینهمه عفونت جون سالم به در برد

شما علایم عفونتت چی بود یادت مونده