مرسی بالاخره یکی بود که بهم انرژی منفی نداد معدم طوریه که غذا دیر هضم میکنه حتی بعضی وقتا پی ...
خواهش میکنم عزیزم .چیز خاصی نیست بعدغذا قرص نعناعی بخور رو دلت سبک بشه.درباره ی اکو هم بگم یه چیزی هست مثل سونو گرافی دردی هم نداره و اینکه شما سالم هستید نیازی به اکو نیست چندتا همین مورد شما رو داشتن فکر کردن مشکل قلبی دارند ولی اکو که گرفتن سالم بودن
تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هیچی نبود..بعد چون من خیلی وسواس فکری بیماری دارم بعدش اومدیم خونه هی ب مامانم میگفتم چیزی هست بگو اخرش گفت به ارواح خاک پدرم چیزیت نیست و این حرفا دیگه اعصابش خورد شده بود
هیچی نبود..بعد چون من خیلی وسواس فکری بیماری دارم بعدش اومدیم خونه هی ب مامانم میگفتم چیزی هست بگو ا ...
وقتی دکترتون گفته مشکلی نیست چرا بد به دلت راه میدی.اگه مشکلی بود حتما میفرستادت برای درمان الان ده ماهه گذشته پس بدون سالم سالمی تو پرونده ات هم زده همه چیت نرمال عزیزم
تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌