2777
2789
عنوان

مادر شوهر

479 بازدید | 14 پست

دوستان ما یه وسیله نقلیه خریدیم کخ مادر شوهرم و خواهرشوهرام به من تبریک نگفتن بابتش ففط زنو زدن شوهرم تبریک گفتن و وقتی هم دیدمشون با اینکه سرحرف ماشین هم شد باز چیزی نگفتن

برای مادرشوهرمم هدیه که بردم سال های پیش سکه بود یه تشمر معمولی کرد و تمام

اما درکل زن خوبیه اما من بهم برخورد میتونست یکم بیشتر مثلا واکنش نشون بده

یا هدیه تولد خواهرشوهرم 650 دادیم باز اونجوری تشکر نکرد یه تشکر ساده با اینکه کم پولی نبود

اما من وقتی برام جیزی میخرن خیلی تشکر میکنم و با ذوق نشون میدم خودمو

حالا جند مدت پیش مادرشوهرم برای هدیه پولی واریز کرد با وات عکس فرستاد گفت قابل نداره

منم تشکر کردم و گل فرستادم گفتم ممنون زحمت کشیدید راصی به زحمت نبودم

اما دیگه زنگی نزدم که دوباره تشکر کنم در صورتی که همیشه میزدم اما دیدم خودشون تشکر خالی میکنن منم همونجور کردم

به نظرتون زشته کارم که بعدش زنگ نزدم؟

در حد خودشون برخورد کن

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا مدلشون اینطوری . ‌ناراحت نشید. 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

عزیزم ناراحتی نداره شنا هم کادو آوردن از پدر شوهرم که هزینه کرده تشکر خونشون هم رفتی بعد غدا از پدر سوهرت تشکر کن بگو انشالله سفر ی زیارت بندازین زیاد از مادر شوهرت تشکر نکن

سعی کن زیاد حساسیت بخرج ندی ما خونمونو عوض کردیم اومدیم یه شهر دیگه جز مادرشوهر کسی تبریک نگفت حتی روز اسباب کشی هم هیچ کس نیومد یه خداحافظی خشک و خالی کنه منم فقط با مادرشوهرم خداحافظی کردم و دستشو بوسیدم 

عزیزم ناراحتی نداره شنا هم کادو آوردن از پدر شوهرم که هزینه کرده تشکر خونشون هم رفتی بعد غدا از پدر ...

حق بود  

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

نه کار خوبی کردی با هر کسی در حد خودش

ولی اسی یکم توقعت بالاست برای مورد ماشین خریدن که هم به خودت تبریک بگن هم به شوهرت همون به شوهرت گفتن به نظرم کافی بود والا برا ماها تبریک که نمیگن هیچی ی جوری رفتار میکنن که انگار صد سال این وسیله رو داریم

سلام بعضی ها کلا اخلاقشونه زیادی اهل تشکر کردن و قربون صدقه رفتن نیستن.یه عده هم با همه گرم میگیرن و هستن کسانی هم که به افراد خاصی توجه میکنن.در کل اگه دیدی طرفت خودش سرد تو هم مثل خودش باش قرار نیست واسه یه کادو یه دریا مرام خرج کنی.  اندازه نگهدار که اندازه نکوست/هم لایق دشمن است هم لایق دوست

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خیلی ها اینجا فورا میگن مثل خودشون رفتار کن یا تو هم تشکر نکن یا تبریک نگو و... . ببین عزیزم اخلاقیات هرکسی متفاوته. من ی ادم درونگرام بیشتر مواقع بقیه میان سمت من برای اشنایی و دوستی کمتر پیش میادمن برم سمت کسی و این اصلا معنیش مغرور بودن من نیس. من توی ابراز احساسات کلامی ضعیفم و بیشتر توی کارهام علاقمو نشون میدم پس وقتی به کسی نمیگم دوستت دارم معنیش این نیست ک دوسش ندارم. خودمو مثال زدم تا راحت تر بهتون بگم هرکسی شخصیت خاصی داره شما میگی زن خوبیه برای کادو پول ب حسابت واریز میکنه پس قطعا دوستتون داره این چیزای ساده رو برای خودتون بزرگ نکنین

حتی خانواده خودت هم تبریک نگفتن؟

چرا خانواده خودم که تو همون شهر هستن که ما اومدیم ، اما از خانواده شوهرم جز مادر شوهرم کسی به روی خودش نیاورد نه اینو نه بارداریمو