2777
2789
عنوان

حس ششم قوی 👑👑

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 154 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بهت پیام میده اما لجباز و غده 1تا 7وعده پیام میده

سلام دوستم....به نظرت من کی باردار میشم..حست چیه

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
تابستونم فردا برم دکتر میگه باردارم یا صبر کنم

بچه دومته؟ 

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
بارداری؟سوال کردید  بنظرم بهار و پاییز  در مورد بارداری بله

با کی ازدواج میکنم از لحاظ مالی و اخلاقی چطوره؟

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
سلام دوستم....به نظرت من کی باردار میشم..حست چیه

اگر تصمیم به بارداری داری برج 10

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
یعنی چی پوچ کرده!!؟  ازدواج ن  کسی بینمون!؟ دوباره بهم برمیگردیم!؟

آره برگشت داره به سمتت 

اگر تصمیم به بارداری داری برج 10

یکسال و نیم هست که اقدامم.....☹

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
عزیزم برات حمد خوندم میشه بگی چه اتفاقاهای خوبی قراره برام بیفته در آینده نزدیک

ممنونم در خواست بدید لطفا جواب بدم. بعضی از دوستان دوست ندارن از این مطالب