2777
2789
عنوان

حس ششم قوی 👑👑

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 154 پست
اسی لطفا بمنم بگو حس مصطفی بمن چیه؟؟  دوسم داره یانه؟

مصطفی دوست داره، کمی مغرروه یا غده، بینتون سوتفاهم زیاد پیش میاد شماره تلفنش عدد تکراری داره 

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل رفتارهای شخص مورد نظرم!؟ تصمیم اش چیه بلاخره!؟ حسش به من!؟.       از ویژگی ...

عزیز این شخص بلاتکلیفی داره فعلا، در زمینه اقتصادی و اجتماعی، به ازدواج فکر میکنه البته فعلا می‌ترسه زیر بار تعهد و مسولیت بره، دوست داره، اهل تفره رفتنم هست، 

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
باورم نمیشه چقد درست اون از من ده سال بزرگتره ولی آره هنوز به پختگی نرسیده شاید من عاقل تر از اونم ...

عموت دلش میخواد عروسش بشی، پسر عموت مردد هست، 

درمورد منم میگین فاطمه 

فاطمه عاطفی هستی، حساس یا زودرنجی، تو فکر شخصی هستی، استرس و از خودت دور کن، چی بگم دیگه؟ 

همتون و جواب میدم اگه کسی سوال کرده جواب ندادم حتما جواب میدم. 

اسی لطفا بمنم بگو حس مصطفی بمن چیه؟؟  دوسم داره یانه؟

دوست داره، مصطفی و نسبتا غیرتی حس کردم، فعلا یه گیر و مشکلی داره، فاطمه کم خونی داری برو دکتر 

کی این بلاتکلیفی تموم میشه!؟ ته اش چی میشه!! کسی بینمون!؟ 

مصطفی قبلا کسی و پوچ کرده، اگه میخوای باهاش ازدواج کنی فعلا باید صبر کنی تا اوکی بشه 

عزمزمه چند بار پرسیدم  باردارم؟ ماه تولدم؟

بارداری؟سوال کردید 

بنظرم بهار و پاییز 

در مورد بارداری بله