2777
2789

هیچ کدوم از تلاشای منو ندیدن هیچ وقت همه دخترا مردم میکوبه تو صورت من رفتیم مهمونی دختر فامیلشون رشته هنر میخوند کاراشو بهمون نشون داد از اولش جلو مردم میگه وای نگاه چه هنرمند السانا فقط میخوره میخوابه سرش تو گوشی تنبل و لش هی هیچی نمیگم تا رسیدیم خونه هی میگه نگاه فلانی هم هنر میخونه تو دانشگاه هم رانندگی میکنه هم زبان میخونه هم درامد داره گفتم اگر اون هنر میخونه من لیسانس عمران دارم اگر اون زبان میخونه من دیپلم زبان دارم مدرکای دیگه هم دارم دلیل مقایسه کردن و این کاراش نمیفهمم خوب من چی کم دارم که کسی باهام مقایسه کنه من ارشد دولتی اوردم اینا رو نمیبینه بچا تشویق فقط سرکوفت

تو هم بگو مادر فلانی رو نگاه براش ماشین خریده،مادر فلانی رو نگا دکتره😜

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم بگو مادر فلانی رو نگاه براش ماشین خریده،مادر فلانی رو نگا دکتره😜

اره منم میگم چون دیگه داره واقعا انرژی منو میگیره من الان از نصف بیشتر هم سن و سالام جلو ترم منتهی جلو همه همیشع خوردم کرده بجا بالا بردنم چرا چون تو کارا خونه کمکش نمیکنم

اینا قبل اینکه تلاش کردنمونو ببینن اونو میکشن

بخدا من همع نیرو و توانم گذاشتم گفتن لیسانس گفتم باشه گرفتم ارشدم رفتم زبانمم خوندم کلاس نقشع کشی گفت برو رفتم مدرک بین المللی گرفتم گفت اپلای کن واسه مهمانداری  دبی اپلای کردم کلی امتحان سخت قبول شدم خوب دیگه چیکار باید کنه من ۱۰ روزه فارغ التحصیل شدم همش فشار میاره روم که برو سر کار خوب خسته هستم از لحاظ روحی

حالا بابام اصلا نمیدونه کلاس چندممم اون که دیگه با بیخیالیس ادم رو روانی میکنه اونم یه جور رو اعصابه

بابا ی من هم همینطور یه تو کارای خونه همیشه منو با دخترای بقیه مقایسه می‌کنه 😓

قربان وجودت که وجودم ز وجودت شده موجود 😍💞