2789
عنوان

عکس رنگی رحم

312 بازدید | 27 پست

سلام ..خانوما کی تازگیا عکس رنگی از رحم انداخته ...

چه وسایلی موردنیازه ببریم؟؟

من سه شنبه نوبت دارم

خدایا درسته همه تو رو دارن، اما من فقط  تو  رو دارم😊😚

ی‌پد بزار تو کیفت باشه حتما

ژلوفنم قبلش بخور

ی چیزشیرینم ببر با خودت

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم...خیلی دردناکه؟؟

ی درد خفیف مثل گرفتگی پریود داشتم من اونقد وحشتناک نبود ک بعضیا میگن با بیهوشیو فلان 

فقط حتما شکلات ببر من یکم فشارم افتاد

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

[QUOTE=244877240]ی درد خفیف مثل گرفتگی پریود داشتم من اونقد وحشتناک نبود ک بعضیا میگن با بیهوشیو فلان  نمیدونم چرا انقدر میترسم 

کلا آدم پرتحملی ام ولی نمیدونم چمه

[QUOTE=244877240]ی درد خفیف مثل گرفتگی پریود داشتم من اونقد وحشتناک نبود ک بعضیا میگن با بیهوشیو فلا ...

منم میترسیدم اما باور کن هیچی نیست خیلی راحته

منم میترسیدم اما باور کن هیچی نیست خیلی راحته

آهان بعد یه چی دیگه...من دکترم گفت بلافاصله بعداز پریودی برو... من فردا پاک میشم...اما پس فردا تعطیله ؟ اشکالی که نداره یه روز؟

آهان بعد یه چی دیگه...من دکترم گفت بلافاصله بعداز پریودی برو... من فردا پاک میشم...اما پس فردا تعطیل ...

نه فکر نکنم اشکالی داشته باشه میخوای از خودشم بپرس

نه فکر نکنم اشکالی داشته باشه میخوای از خودشم بپرس

اوکی ..مرسی عزیز جان ....لطفا برام دعا کن منم به زودی مامان یه نی نی سالم بشم

اوکی ..مرسی عزیز جان ....لطفا برام دعا کن منم به زودی مامان یه نی نی سالم بشم

انشاالله عزیزم سر نمازم دعات کردم

اگه همسرت سالمه بعد عکس هم اقدام کن شانس گرفتنش بالاست چون لوله ها بازن

انشاالله عزیزم سر نمازم دعات کردم اگه همسرت سالمه بعد عکس هم اقدام کن شانس گرفتنش بالاست چون لوله ه ...

وای ممنونم ازت ..ان شاالله خدا حاجت دل شماروهم بده 

فعلا که اونم آز اسپرم داده ،ظاهرا خوبه اما هنوز دکتر ندیده خودمم آز ذخیره تخمدان و این چیزا دادم مشکلی نبوده ،،،دیگه توکل برخدا

وای ممنونم ازت ..ان شاالله خدا حاجت دل شماروهم بده  فعلا که اونم آز اسپرم داده ،ظاهرا خوبه اما ...

مچکراز وقتی که برام گذاشتی  

وای ممنونم ازت ..ان شاالله خدا حاجت دل شماروهم بده  فعلا که اونم آز اسپرم داده ،ظاهرا خوبه اما ...

انشاالله بهترینا واست پیش بیاد منم این روزارو گذروندم امیدوارم زود نتیجشو بگیری 🙏🏼🌹

یه پد ببر با خودت 

قرص های چرک خشک کن بعدش رو هم حتما مصرف کن 

ی آبمیوه ای چیزی هم ببر 

اصلا هم نترس شاید حتی بری ببینی بعضیا جیغ داد میکنن ولی واقعا بعضیا تحملشون کمه یا متاسفانه لوله اشون بسته ست

دردش هم دقیقا مثل روز اولیه میخوای عادت بشی هست 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..