betisbanooo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 79 عنوان بهترین دکتر کبد در تهران 1174 بازدید | 7 پست من مشکل کبد چرب و بالابودن آنزیم کبد پیدا کردم به دنبال یک دکتر خوب و با سواد می گردم ترجیحا غرب تهران ، دوستان اگر اطلاع یا تجربه ای دارن لطفا راهنمایی کنن . ضمنا خواهش می کنم کسی تبلیغ نکنه چون صرفا هدف ما در اینجا کمک خالصانه به هم و اشنراک تجربه هاست. 1401/04/25 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas۲۰ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 1528 باید بری دکتر تغذیه با تغذیه و اگر لازم باشه دارو کبدت رو درست کنه تو کرج میدونم دکتر محمودی کارش خوبه مادر دوستم قند داشت با تغذیه کنترلش کرد براش اون بنده خدا حتی انسولین هم میزد که با تغذیه خوب شد خداروشکر
nafas۲۰ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 1528 ببین دکتر تغذیه خوب تو تهران کی هست تو نت بزن دکتر تغذیه خوب در تهران +نی نی سایت .تایپیک های قبلی میات برات ببین کی رو معرفی کردن بچه ها تاریخ تاپیک ها رو هم نگاه کن چون هر چی تاریخشون به روز تر باشه بهتره
betisbanooo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 79 ببین دکتر تغذیه خوب تو تهران کی هست تو نت بزن دکتر تغذیه خوب در تهران +نی نی سایت . تایپیک های قبلی ... ممنون که جواب داذید در کنار دکتر تغذیه حتما باید یه دکتر کبد خوب هم پیدا کنم چون نیاز به دارو درمانی هم هست
rezaee_8857 عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 11 برو توی این سایته بهترین دکتر های ایران رو معرفی میکنه دکتر کبد فکر کنم دکتر فخاره که شبکه ملی هم اومد https://andromid.ir/blog/the-best-infertility-and-ivf-doctor/https://andromid.ir/blog/the-best-infertility-and-ivf-doctor/
تپل_مانکن_شده عضویت: 1395/10/17 تعداد پست: 2021 ممنون که جواب داذید در کنار دکتر تغذیه حتما باید یه دکتر کبد خوب هم پیدا کنم چون نیاز به دارو ... سلام عزیزمببخشید من شماره خانمی که رابط دکتر حسن زاده هستن رو میخواستم اما نتونستم براتون پیام ازسال کنم
betisbanooo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 79 سلام عزیزم ببخشید من شماره خانمی که رابط دکتر حسن زاده هستن رو میخواستم اما نتونستم براتون پیام ازس ... درخواستدوستی بدید
betisbanooo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 79 سلام عزیزم ببخشید من شماره خانمی که رابط دکتر حسن زاده هستن رو میخواستم اما نتونستم براتون پیام ازس ... چون نمیشه شمارشو اینجا بزارم ممکنه راضی نباشه