2777
2789

تاریخ آخرین پریم یادم رفته

از ۳ روز پیش ۳ تا بیبی گزاشتم مثبت شد البته پررنگ خیلی نمیشد دومیش

امروز رفتم آز دادم عدد بتام ۱۹۷ شده

چرا اینقد کمه؟؟

گفته مثبته ولی دوباره باید تکرار بشه

ممکنه خدایی نکرده خارج رحمی باشه؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی مثبت یعنی مثبت 

فعلا تمرکزت این باشه نه حاملگی خارج از رحم

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
ممنون عزیزم چرا اینقد کم شده عددش بنظرت؟ اخه بچه اولم با ۲ روز تاخیر شده بود ۵۰۰

ببین نمی‌خوام تو ذوقت بزنم ولی من میگم برو دکتر سونو چون گاهی کاذب میشه ولی دیگه ۲۰۰ تقریبا ایشالا که مثبته و سالم

یک عدد کنکوری بدبخت :/
اخه یهو ترس افتاد ب دلم نکنه خارج باشه ک اینقد کمه

مگه از قبل سابقه داری که از این فکرا میکنی؟

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
مبارکه 😍😍😍 نگران نباش بتا هر دو روز یکبار دو برابر میشه .تازه اولشه بخاطر همین بتا کمه 

فدات شم ممنونم

پس نگران نباشم؟ دعا کن نی نیم سالم و صالح باشه نمیدونم چرا دلهره گرفتم