2789
عنوان

گزیدگی حشره

111 بازدید | 8 پست

خانوما چند وقته بچه کوچیکم بدنش یه دونه های میزد در حد یکی دو تا و مرکز اونها سفید رنگ میشه مثل جوش تقریبا، بعد چند روز خوب شد و حالا دست خودم سه تا دونه زده ،دونه ها خیلی ریز هستن و خارش ندارن اصلا، دختر بزرگم هم یه دونه روی شکمش زده و اصلا خارش نداره به نظرتون حساسیته یا گزش؟ خیلی نگرانم کسی تجربه ای داره؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب خداروشکر چیزی نبوده. من انگار خونم ساس اومده دارم روانی میشم

نگران نباش عزیزم، الان فصل گرماس و حشره زیاده ممکنه پشه باشه، علایمتون چیه که شک کردید؟ چند سال پیش که ما این خونه رو خریدیم با اینکه نوساز بود به ساس شک کردیم ولی هیچی نمیدیدیم، تنها چیزی که من شک داشتم یقه خونی لباس همسرم بود ،از سموم کشاورزی سم آیکون ۱۰ گرفتیم و کل خونه رو اسپری کردیم ،حتی روی لباسها و رختخواب ها و داخل کمد به غیر از داخل کابینتها، چند ساعت بیرون بودیم و برگشتیم بعدش خونه چون واسه انسان ضرری نداره بو هم نداره، بعدش خداروشکر از بین رفت هر چی بود، در ضمن این دارو اثرش حتی با دستمال کشیدن کف خونه و روی سرامیک از بین نمیره ولی من محض احتیاط یکماه دستمال نکشیدم و فقط جارو زدم، به نظرم اگه مطمئن هستید پشه نیست یه آیکون بگیر و بزن و خیالت راحت شه، ببخشید طولانی شد

نگران نباش عزیزم، الان فصل گرماس و حشره زیاده ممکنه پشه باشه، علایمتون چیه که شک کردید؟ چند سال پیش ...

دستت دردنکنه منم سم آیکون گرفتم قرص گازسوزم گرفتم سمپاشی کنم‌قرصم بسوزونم.ایشالا بره انقدر شنیدم جون سخته میترسم ازبین نره.

نشونه هاش همین نیش زدن وردخون جدیدا شنیدم اقوام داشتن احتمالا بااونا اومده خونه ی منم

راستی بعدسمپاشی لباس ورختخوابو شستی؟یا ضرری نداره روش بمونه؟چون شستن اینهمه رختخواب سخته واقعا بچه ک ...

نه عزیزم نشستم چون منم بچم کوچیک بود اون موقع، خشک که شد جمعش کردم توی کمد، چون اصلا ردی ازش روی لباس و رختخواب نمی‌مونه ،لباسامم اونایی که دم دست بود با آب داغ لباسشویی شستم من با ۹۵ درجه شستم خراب شد ولی با ۶۰ درجه هم از بین می‌ره، اونایی که داخل کمد بود هر دفعه لازم داشتم میشستم و میپوشیدم، راستی یه شربتی آقاهه داده بود فکر کنم اسمش پرمترین بود ریختیم داخل آیکون گفت این باعث میشه حشره تحریک بشه بیاد بیرون و زودتر بمیره، فقط چون بعد خشک شدن یه حالت گردی داشت تا یکی دو ساعت عطسه می‌کردیم