2777
2789
عنوان

بی محلی😂

322 بازدید | 14 پست

بچه ها جون

من واقعا فهمیدم که کلا این پسرا با خودشون درگیرن😂

وقتی میفهمن دوسشون داری اصن جوگیر میشن دور میشن ازت 

من دوسش داشتم و حتی بهش هم گفتم که خیلی اشتباه کردم میدونم حالا نظر شما چیه اگه یه مدت کلا بهش پیام ندم ممکنه قدرمو بدونه و خودش پیام بده؟

دیوونن بخدا😂🤦🏻‍♀️

😂🍃

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

دقیقااا😐

خوددرگیرن😂

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم بهش گفتم یه هفته بهت پیام نمیدم بیینم واکنشت چیه 

گفت باز شروع کردی 😐😐

بهم میگن یه سری تصمیمای زندگیت اشتباهه باید با سیاست رفتار کنی ولی من دلم میخاد محبت کنم هوای دوستام بقیه رو داشته باشم دلم نمیخاد با سیاست برم🥲💔

😂😂😂از دور مراقبش باش

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
مراقبم😂😂😂

آفرین🍃😍

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
نه بهش نباید میگفتی😂😂🤦🏻‍♀️

دلم نمیاد😂😂😂

بهم میگن یه سری تصمیمای زندگیت اشتباهه باید با سیاست رفتار کنی ولی من دلم میخاد محبت کنم هوای دوستام بقیه رو داشته باشم دلم نمیخاد با سیاست برم🥲💔