بچه ها من واتساپمو چون گوشیم سوخت و خراب بود رو کامپیوتر نصب کردم تا دیشبم ک واردش میشدم مشکلی نبود ولی صبح ک خواستم وارد بشم اینجور شد نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟ End-to-end encryption یه صفحه سفید ک اینو روش نوشته یعنی چی؟؟؟ گوشی هم ندارم ک بخوام اسکن و اینا کنم بعدم اصلا کد اسکن ازم نخواسته چیکار کنم ؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم میدونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴