2777
2789

سلام مامانهای گلم کسانی ک جنسیت بچشو میدونن یه ازمایش نخ و سوزن هست انجام بدن بگن درسته یا نه؟ خبر بدن لطفا... یه سوزن را نخ کنن رو نبض مچ دست چپ نگهدارید اول دایره میره بعد اگه از ارنج رو ب کف دست رفت و امد ک پسره اگه از طرف دست چپ ب طرف راست رفت و اومد ک دختره...منتظرم ببینم جواباتونو

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!

به اینا دل نبند الکیه . گاهی درسته فقط . برای من فقط یه پسر نشون میداد الان دوتا دارم پسر و دختر . برای جاریم ۴تا نشون میداد پسر . دوتا دختر داره . 

تا ۱۶هفته صبر کن جنسیت قطعی مشخصه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه حس خوبیه که داری

کنجکاوی زودتر بدونی

منن اون زمان خیلی دوست داشتم زودتر بدونم 

هم از این طریق 

هم جدول چینی رو امتحان کرده بودم😁

شما جدول چینی چه جنسی رو نشون میده؟

دوستان منم هفته هشتم بارداری هستم 

خیلی دلم ترشیجات میخواد 

اصلا شیرینی دوست ندارم 

عاشق دوغ و کشک و شیر شدم در صورتیکه قبلا لب نمیزدم 

سرحال و پر انرژی ام ، اصلا تهوع ندارم 

بصورت تجربی میتونید حدس بزنید جنسیت نی نی چیه؟

چه حس خوبیه که داری کنجکاوی زودتر بدونی منن اون زمان خیلی دوست داشتم زودتر بدونم  هم از این ...

جدول چینی رو بلد نیستم بهم میگی؟؟؟

تنها تستی که انجام دادم و درست بود الانم هجده هفته هستم رو دست چپم در جهت بازو و مچ حرکت خطی داشت ...

واس منم دختر میاد من عاشق دخترم یعنی درسته🥰

انشالله که درسته بچه اولته؟   واسه من دوتا نشون میداد اولی که دخترم بود و می چرخید، یه ل ...

اره واسه منم دو تا نشون میده اول میچره بعدش افقی میشه و بعدش عمودی

تمام جدول چینی ها و تاریخ تولدتو بگو، تاریخ پریودت و... همه به من گفتن دختره اشتباه بودن

منم به اون اعتقاد ندارم ولی نخ و سوزن رو خودم برای چند نفر انجام دادم درست دراومد

سن دقیقتو زمان اقدام با ماه اقدامتو بگو برات ببینم

سن دقیقم که ۳۲ سالمه ۲۱ خرداد پریودیم تموم شد ولی نمیدونم کی لقاح انجام شده که بخام دقیق بگم